Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόφαση ΒΟΜΒΑ από τον Γιαννακόπουλο!
Μπάσκετ
| 2018-04-12 16:49:00

Απόφαση ΒΟΜΒΑ από τον Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Απόφαση ΒΟΜΒΑ από τον Γιαννακόπουλο!

Τρομερές αλλαγές για τον Παναθηναϊκό.

Ευρωλίγκα τέλος για τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία του σεζόν στην διοργάνωση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υπήρξε οριστική ρήξη στις σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την Ευρωλίγκα κατά τη διάρκεια του έκτακτου συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής και πλέον όλα δείχνουν πως αυτή είναι και η τελευταία σεζόν της παρουσίας του τριφυλλιού στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που «βγαίνουν» από τον Παναθηναϊκό, ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης να τεθούν προς ψηφοφορία τα αιτήματα της πράσινης ΚΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τόσο για το θέμα της δικής του παρουσίας στην ηγεσία της διοργανώτριας αρχής όσο και για την αντιμετώπιση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Η στάση αυτή του Μπερτομέου έτυχε ανάλογης αντιμετώπισης και από την πλευρά των υπολοίπων ομάδων και των εκπροσώπων τους, που ζητούσαν με τη στάση τους από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ακολουθεί τους κανόνες της Ευρωλίγκας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ευρωλίγκα και να ενταχθεί στις διοργανώσεις τις FIBA!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε αμέσως μετά την συνεδρίαση και μία φωτογραφία της FIBA και σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που πρέπει να βρίσκεται και το μπάσκετ…"οριστικό", αλλά και ένα άλλο σχόλιο όπου ανέφερε, «Ρε θα σας τελειώσουμε, με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags