Facebook Pixel Sportdog.gr | Η θέση της Ευρωλίγκας για όσα έγιναν με Γιαννακόπουλο: «Πρέπει να… συμμορφωθεί – Όλοι εναντίον του»!
| 2018-04-12 17:56:00

Η θέση της Ευρωλίγκας για όσα έγιναν με Γιαννακόπουλο: «Πρέπει να… συμμορφωθεί – Όλοι εναντίον του»!

Sportdog Team
Η θέση της Ευρωλίγκας για όσα έγιναν με Γιαννακόπουλο: «Πρέπει να… συμμορφωθεί – Όλοι εναντίον του»!

Στα άκρα η κόντρα των δύο πλευρών.

Μέσω ανακοίνωσης η Ευρωλίγκα τοποθετήθηκε για όσα έγιναν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο έκτακτο συμβούλιο, εξήγησε ποια αιτήματά του δεν βρήκαν ανταπόκριση και τόνισε πως ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αποχώρησε πριν το τέλος της συνεδρίασης.

Επίσης, σχολίασαν πως καμία από τις ομάδες τον υποστήριξε και ότι όλοι του ζήτησαν να «συμμορφωθεί» με τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά το κομμάτι της ανακοίνωσης της Euroleague που αναφέρεται στις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό:

«Το Συμβούλιο επίσης εξέτασε τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου και του ντοσιέ που πρόσφατα μοίρασε σε πολλά ΜΜΕ ανά την Ευρώπη.

Ολες οι ομάδες, με μοναδική εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, ομόφωνα και δυνατά συμφώνησαν ότι τέτοιες δηλώσεις προκαλούν ζημιά στην Ευρωλίγκα, την διοργάνωση που ανήκει στην ECA, όπως κα από τη συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου, ζητώντας του να σταματήσει αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις άμεσα.

Οι ομάδες χωρίς αμφιβολία υπενθύμισαν στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του για τις ισχύουσες εσωτερικές διαδικασίες, που πρέπει να ακολουθούνται για να εκφράζονται τυχόν αποκλίσεις ή ερωτήματα, όπως έχουν επανειλημμένα οριστεί και εγκριθεί από τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού.

Ολες οι ομάδες επίσης εξέφρασαν τον απόλυτο σεβασμό τους προς τον Παναθηναϊκό ως έναν ιστορικό θεσμό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αθλητισμό, ως εκ των μετόχων της ECA.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους άλλους μετόχους που ήταν παρόντες να οδηγήσουν τον CEO της Ευρωλίγκας ώστε να αρθεί η ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα που είναι σε ισχύ. Οι ομάδες ομόφωνα απέρριψαν το αίτημα και κατόπιν ο κ. Γιαννακόπουλος δυστυχώς αποχώρησε από το μίτινγκ, πριν την ολοκλήρωσή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags