Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πανηγυρίζει» ο Σφαιρόπουλος - Μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις
Μπάσκετ
| 2018-04-13 23:18:00

«Πανηγυρίζει» ο Σφαιρόπουλος - Μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Sportdog Team
«Πανηγυρίζει» ο Σφαιρόπουλος - Μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης απουσίασε από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες λόγω επέμβασης στα δάχτυλα του ποδιού, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του ώστε να προλάβει τα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις.

Όπως είπε ο διεθνής άσος, μέσα στο επόμενο διήμερο θα δοκιμάσει να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

"Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης. Ήταν μια θεωρητικά ασήμαντη μικροεπέμβαση που έκανα. Καμιά φορά όταν έχεις κάτι σοβαρό λες “πάει στα κομμάτια”, αλλά τώρα μιλάμε ουσιαστικά για μια αφαίρεση ενός κάλου που πονούσε πολύ τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαι αρκετά καλύτερα και αύριο ή μεθαύριο θα δοκιμάσω με την ομάδα", είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ξεκουράστηκε ή αν έχασε τον ρυθμό του:

"Σίγουρα και η ξεκούραση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν είχα γυρίσει λίγο πιο γρήγορα θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ σημαντικά και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο ατομικά όσο και όλοι σαν ομάδα".

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ζάλγκιρις λέγοντας πως "είναι  μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με ρόλους και αυτοματισμούς. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και έχει φανεί και στο παρελθόν ότι παιχνίδια τα οποία θεωρούμε εύκολα είναι και αυτά στα οποία την… πατάμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είναι μια σειρά που σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλάζουν πράγματα τόσο από τους προπονητές όσο και γενικότερα, οπότε θέλει προσοχή και συγκέντρωση, και μια καλή έδρα με τον κόσμο στο πλευρό μας. Να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και βλέπουμε. Ας δούμε το πρώτο παιχνίδι, να δώσουμε το παρών όλοι οι τραυματίες και μετά βλέπουμε. Καλύτερα να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags