Facebook Pixel Sportdog.gr | Έμαθε από τη Φενέρμπαχτσε και δίνει το... σύνθημα ενόψει Ρεάλ ο Καλάθης! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-14 17:31:00

Έμαθε από τη Φενέρμπαχτσε και δίνει το... σύνθημα ενόψει Ρεάλ ο Καλάθης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έμαθε από τη Φενέρμπαχτσε και δίνει το... σύνθημα ενόψει Ρεάλ ο Καλάθης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσαν ο Έλληνας γκαρντ και ο Τζέιμς Γκιστ στην Ευρωλίγκα...

O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη μάχη των πλέι οφ κόντρα στη Ρεάλ και η Ευρωλίγκα ετοίμασε αφιέρωμα στους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας ότι θέλουν να σβήσουν τις μνήμες από την περσινή σειρά με τη Φενέρμπαχτσε.

Εκεί στάθηκε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα πήρε το μάθημά της από την περσινή σειρά και έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε.

«Αυτό είναι παρελθόν. Μάθαμε απ' αυτό. Η σειρά με την Φενέρμπαχτσε δεν πήγε όπως θέλαμε. Πολλά παιδιά όμως έχουν μείνει και φέτος στην ομάδα και ξέρουν ότι κάθε κατοχή μετρά και ότι κάθε ματς είναι μάχη. 

Όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Αυτό πιστεύουμε κι εμείς για τους εαυτούς μας, όπως και οι παίκτες κάθε άλλης ομάδας. Μένει να δούμε ποιος θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα», σχολίασε ο διεθνής γκαρντ.

Το βίντεο φιλοξενεί δηλώσεις και του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος υπερτονίζει τη σημασία του πρώτου αγώνα.

«Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό, γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα βάζει τους κανόνες της στη σειρά. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά νομίζω ότι μετρά περισσότερο η νοοτροπία και το να καταλαβαίνεις το επίπεδο απόδοσης που απαιτείται να πιάσεις. Όταν έχεις την ευκαιρία να προηγηθείς στην σειρά, πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι», δήλωσε ο Αμερικανός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags