Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα από Σφαιρόπουλο, βάζει μέσα και τον... τραυματία Αγραβάνη - «Τρόμος» στο ΣΕΦ
| 2018-04-20 16:05:00

Απίστευτα πράγματα από Σφαιρόπουλο, βάζει μέσα και τον... τραυματία Αγραβάνη - «Τρόμος» στο ΣΕΦ

του Pick n' Scroll
Απίστευτα πράγματα από Σφαιρόπουλο, βάζει μέσα και τον... τραυματία Αγραβάνη - «Τρόμος» στο ΣΕΦ

Όλα για όλα από τον Έλληνα κόουτς, θέλει να... τρελάνει τον Σάρας.

Ακόμη και ο... Δημήτρης Αγραβάνης, που λέει ο λόγος (σ.σ. ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ είναι να επιστρέψει την επόμενη σεζόν από τον τραυματισμό του), είναι να μπει σήμερα στο παρκέ, ώστε ο Ολυμπιακός να νικήσει τη Ζαλγκίρις και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

Τόσο μεγάλη είναι η δίψα των Πειραιωτών για ισοφάριση, βλέποντας τους κόπους όλης της σεζόν να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες πίστευαν ότι έστω και οριακά θα έκαναν το 1-0 στη σειρά με τους Λιθουανούς. Οι τελευταίοι, όμως, είχαν αντίθετη άποψη. Επαιξαν το μπάσκετ που ξέρουν και στις λεπτομέρειες πήραν τη νίκη, φέρνοντας παράλληλα στη μεριά τους το πλεονέκτημα της έδρας.

Σήμερα, μάλιστα, θα παίξουν με ακόμη λιγότερο άγχος, αφού τον βασικό τους στόχο τον πέτυχαν. Ο Ολυμπιακός, πέρα από τα προβλήματα τραυματισμών, είναι φορτωμένος ψυχολογικά και από κει και πέρα περιμένει πολλά περισσότερα από τους περιφερειακούς του. Κυρίως από τον Μπράιαν Ρόμπερτς και τον Μπόμπι Μπράουν, οι οποίοι στο πρώτο ματς δεν βοήθησαν.

Απόψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ρίξει στο παρκέ και τον Κάιλ Ουίλτζερ, τον οποίο ξέχασε στο πρώτο παιχνίδι. Ο Καναδός θα έχει χρόνο συμμετοχής, αφού με τα προβλήματα, που υπάρχουν, εκτιμάται ότι για κάποιο διάστημα θα παίξει ως σέντερ ακόμη και ο Γιώργος Πρίντεζης

Ο κόσμος θα είναι κοντά και θα τα δώσει όλα κι αυτός για το 1-1. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βλέπουν ως... τρόμο το ενδεχόμενο να μην πάει η ομάδα τους σε ένα Βελιγράδι, που είναι και θα είναι τις μέρες του φάιναλ-φορ κατακόκκινο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags