Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένοι οι Ολυμπιακοί: «Στο Κάουνας θα σας γλεντήσουμε– Σάρας γκρινιάρη»
| 2018-04-20 23:48:00

Τρελαμένοι οι Ολυμπιακοί: «Στο Κάουνας θα σας γλεντήσουμε– Σάρας γκρινιάρη»

Κον-troll και σουτ
Τρελαμένοι οι Ολυμπιακοί: «Στο Κάουνας θα σας γλεντήσουμε– Σάρας γκρινιάρη»

Συγχαρητήρια από τους οπαδούς για τη νίκη με Ζαλγκίρις.

Τρελάθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με την απόδοση της ομάδας τους στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφς με τη Ζαλγκίρις. Οι Πειραιώτες επικράτησαν των Λιθουανών έχοντας πολλές απουσίες, αλλά έβγαλαν ψυχή και πάθος στο παρκέ, κάτι που αναγνώρισαν οι φίλαθλοι σε σχόλιά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η σελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο Facebook κατακλείστηκε από μηνύματα, στα οποία αποθεώνουν τους παίκτες. Μάλιστα υπάρχει ξεχωριστή μνεία για τους Αμερικανούς για την απόδοσή τους και τον Τζαμέλ ΜακΛιν. Φυσικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τέθηκε στο στόχαστρο των Ολυμπιακών για τη συμπεριφορά που θύμισε... Ζοτς στον πάγκο, κάτι που σας δείξαμε και σε σχετικό φωτορεπορτάζ.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

ΘΡΥΛΕ ΦΕΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

ΘΡΥΛΕ ΦΕΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΠΟΛΗ

& ΛΟΝΔΙΝΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ !!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΡΑΣ?

And now win in Kaunas....1000% concentration and plz American boys.....play for us....you saw 2night how CRAZY WE ARE!!!!!!

Naahhh i see big tears of you in Kaunas

ειστε μαγκες.βαγγελη ψυχαρα ολυμπιακαρα

Επιτελους σφιξανε τα δοντια και πηρανε μεγαλη νικη μπραβο σε ολους σχεδον μακλιν αγορι μου εχεις ταλεντο κανε συχνοτερα τετοια παιχνιδια

79 - 68 και ισοφαρισαμε στις νικες 1 - 1 παμε στο Καουνας να σπασουμε την εδρα της Ζαλγκιρις οσο για σενα γκρινιαρη Σαρας τα παραπονα σου για την διαιτησια στον ΟΗΕ

Δε θα πεθάνουμε ΠΟΤΕ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

οε οε οε στο καουνας ερχομαστε να σας γλεντησουμε.ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

Ένα παιχνίδι να πάρουμε και να τους τελειώσουμε στο ΣΕΦ !!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ!!! Κανένα σύστημα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πάθος και την πίστη για τη νίκη ! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που ξέρουμε, ο Ολυμπιακός που θέλουμε!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά και πιο πολύ στον Κώστα τον Παπανικολάου και τον (παρεξηγημένο) τον Γιώργο τον Μπόγρη. Ψυχάρες. Αρκετά η κριτική. ΜΟΝΟ ΛΑΤΡΕΙΑ για την ομάδα μας. All for one and one for all !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Ο ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags