Facebook Pixel Sportdog.gr | Πυρ και μανία: «Δρομόπουλος! Προεδράρες δεν είμαστε για 100αρες – Θα ξεφτιλιστούμε με ΠΑΟ»
| 2018-04-26 22:21:00

Πυρ και μανία: «Δρομόπουλος! Προεδράρες δεν είμαστε για 100αρες – Θα ξεφτιλιστούμε με ΠΑΟ»

Κον-troll και σουτ
Πυρ και μανία: «Δρομόπουλος! Προεδράρες δεν είμαστε για 100αρες – Θα ξεφτιλιστούμε με ΠΑΟ»

Ερυθρόλευκο ξέσπασμα για τον αποκλεισμό από F4.

Με πολύ καυστικά σχόλια κατέκλυσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την επίσημη σελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, στο Facebook, μετά την τρίτη ήττα από τη Ζαλγκίρις και τον αποκλεισμό από το Final 4 της Ευρωλίγκα. Οι φίλοι των Πειραιωτών ζητούν την απομάκρυνση Σφαιρόπουλου και ασκούν κριτική στη διοίκηση για τις επιλογές της.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εκ των μηνυμάτων και σας τα παρουσιάζει;

Δρομοπουλος

Θέλω να πω μερικά πράγματα....Το έχω ανάγκη..Αν δεν τα πω θα σκάσω σαν φούσκα...Φούσκα όπως η φετινή ομάδα μας...Λοιπόν. Καταρχάς η φετινή σεζόν είναι μια από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία μας.....Χάσατε κύπελλο από την ΑΕΚ,που μέχρι τελευταία στιγμή δήλωνε τους καινούργιους παίχτες της (Παντερ,Βασιλοπουλος),αποκλειστηκατε από την Ζαλγκιρις στους 8 και φυσικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα μας κάνει ο ΠΑΟ στους τελικούς...Αν φτάσουμε...Το καλοκαίρι άκουγα κάτι ονόματα....Τζακσον,Γκρειντζερ,Μακολουμ και πάει λέγοντας...Ποιοι ήρθαν? Ο Ρομπερτς με τα ψυχολογικά,που για να τα ξεπεράσει του φέραμε τον ανύπαρκτο Μπραουν..Και πάλι τίποτα δεν έγινε....Α..μην ξεχάσω ότι αφήσαμε ελεύθερους τον Χακετ και τον Γκριν..Στην θέση του Λοτζεσκι,φέρατε ένα από τα μεγαλύτερα σκουπίδια που περάσαν ποτέ από τον Ολυμπιακό..Τον μπασκετικό Σεμπα που ηχεί στο όνομα Τομπσον...Έφυγε ο Μπιρτς και έφερες έναν παίχτη που τον άφησε ελεύθερο η Αρμάνι Μιλάνο..Τον Μακλιν...Αντί να ανεβάσετε το μπάτζετ,το ριξατε κατακόρυφα...Και φυσικά ανανεώσατε τους υπερπαιχτες Μαντζαρη,Παπαπετρου και Αγραβανη...Τους καλύτερους οικοδόμους της Ευρώπης...Οι μόνες σωστές μεταγραφές ήταν αυτές του Στρελνιεκς και του Τιλι..Τον Μπογρη δεν τον ξέχασα..απλά αυτός δεν είναι μεταγραφή...Φάρσα είναι..Κάθε χρόνο η ομάδα τραυματίζετε...Γιατί φέρατε έναν άσχετο προπονητή που δεν ξέρει να διαχειρίζεται το ροστερ και που πιέζει όλους του παίχτες....Και μην γελιόμαστε...Ότι κατάφερε το κατάφερε εξαιτίας 2 παιχτών..Όχι με την αξία του...Λοιπόν κύριοι Αγγελόπουλοι...Ή θα φέρετε του χρόνου παίχτες και προπονητή από το πάνω ράφι και θα βάλετε το χέρι πολύ βαθιά μέσα στην τσέπη ή αφήστε τον Ολυμπιακό όπως είναι,και δεν θα ξαναδείτε κόσμο στο ΣΕΦ ούτε για δείγμα,και εσείς θα κρεμάτε μόνοι σας λάβαρα 2ης και 8ης θέσης σε πρωτάθλημα,κύπελλο και Ευρώπη..Αυτά τα λίγα....Και μην σβήσετε το σχόλιο...Δημοκρατία έχουμε...Νομίζω..

Προεδράρες δεν είμαστε για 100στάρες ❗❗❗

Με τις πορδές δε βάφουν αυγά

Δυστυχώς άλλη μια χαμένη χρονιά

Ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές , η αρχή από τον Κ.Σφαιρόπουλο

Eίμαι μεγάλος οπαδός του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια. Έρχομαι με σκοπό στον Πειραιά - από την Ελβετία - 5 φορές το χρόνο για να υποστηρίξο την ομάδα μας. Είμαι αηδιασμένος με αυτά τα πλέι-οφ. Παρατηρώ για αρκετούς μήνες ότι ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ δεν αξίζει την ομάδα μας. Είναι κρίμα. Παίζει με μόνο 2-3 συστήματα. Κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ δεν έπαιξε εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Strelnieks, ο Wiltjer, ο Roberts ή ο Papapetrou. Μόνο σήμερα τους έκανε να παίξουν. Ο Σπανούλης είναι ο ήρωάς μου, αλλά είναι κουρασμένος. Με άλλο προπονητή η ομάδα μας θα είχε πάει σήμερα στο Βελιγράδι. Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ πρέπει να φύγει από την ομάδα μας, με το κεφάλι του κάτω. Ousssttt !!!!

Δεν κέρδισε απλά η καλύτερη ομάδα σε αυτήν την σειρά κέρδισε μια ομάδα που έκανε τον ολυμπιακό να μοιάζει με ομάδα Α τοπικού ενώ η ίδια έπαιζε σαν τους golden state .. Ελπίζω αυτή η ομαδαρα από το Καουνας να το πάρει κι ολας..εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα, καλό θα μας κάνει να μην πάμε και μια φορά φάιναλ φορ, να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη με φέτος ..Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά.. Ο μεγαλύτερος νικητής είναι αυτός που ξέρει να χάνει

Οι Αφοί Αγγελόπουλοι εδώ και πολύ καιρό εγωιστικά και αλαζονικά αγνοούν τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι απέναντι στον κόσμο και σε αυτό που λέγεται "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

Σαν μαχαίρι στην καρδιά αυτή η κατάληξη ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης τους ανέδειξαν και τους το ανταποδίδουν με τον χειρότερο τρόπο στο τέλος της καριέρας τους.

Κρατώντας στον πάγκο τον μεγαλύτερο απατεώνα που πέρασε απο τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όσοι ξέρουμε απο Μπάσκετ, γνωρίζουμε. Βγείτε να μας πείτε πόσο επιτυχημένη ήταν η ομάδα επί Σφαιρόπουλου. Καληνύχτα Αφοί.

ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΤΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ...ειχαμε την αμυνα και ψυχη τωρα δεν ειχαμε τπτ..

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οταν εδω και 5 χρονια φωναζεις αμυνα στο ορια του φαουλ και τρως 100σταρα στο κρισιμότερο παιχνιδι της σεζον μεχρι στιγμης τότε δεν υπάρχει λόγος να παραμείνεις στον πάγκο της ομαδας!!!Αν φορας παντελόνια Πρέπει να παραιτηθείς

ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΚΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙ ΑΠ...ΦΕΡΑΜΕ ΡΟΜΠΕΡΤΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ...ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΧΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...Ο ΓΚΡΕΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Έτσι να μας ξεφτιλίσει και ο βαζελος αλλά μη μου στεναχωρείτε παίχτες προπονητή και προέδρους...

ευχαριστουμε για ολα Γιαννη. σου ευχομαι οτι καλυτερο για τη συνέχεια στη καριερα σου

Κριμα αλλα δεν αξιζαμε να περασουμε.

Διωξτε τωρα παρακαλω το φουρναρη και φερτε μπλατ ή μπαρτζωκα για να ανακαμψουμε

Παλι καλα Θεε μου που δεν πεσαμε με τον βαζελο γιατι θα ειχαμε σκουπα με 30 αρες, με το σιχαμα που εχουμε στον παγκο !!!

101 πόντους. Αυτό τα λέει όλα... τι να πεις

Yπαρχει ακομα καμια αμφιβολια οτι ο συγκεκριμενος προπονητης εχει τελειωσει ?Αποτυχημενος ειναι εχασε το κυπελλο απο την αεκ αποκλειστηκε απο το φαιναλ φορ και καθε χρονο αλλαζει ολη την ομαδα γιατι πολι απλα οι επιλογες του σε ξενους ειναι για τα πανηγυρια .Οι προεδροι αντι να κοροιδευουν τους φιλαθλους να κοιταξουν να φερουν ενα προπονητη της προκοπης και οχι της πλακας και παικτες με ποιοτητα και οχι καφενεια ....

Απονομή μπασκετικής δικαιοσύνης.. Δεν αξίζαμε σε καμία περίπτωση την πρόκριση. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει ΠΟΛΛΑ σε αρκετούς τομείς της δομής της. Εκεί που έπρεπε να γκαζώσουμε και να φορμαριστούμε, ενέσεις, αχ, βαχ, πονάω, κλπ κλπ. Δε γίνεται δουλειά έτσι. Η Ζαλγκίρις παίζει μπασκετάρα.

δικαια νικητριααα,ομαδαρα του σαραςς.ελπιζω να δηλωση παραιτηση ο κυριος στον παγκοο.φτανεειιι,στο ποιο σημαντικο final four των τελευταίων χρονων να παει απετυχε παταγωδώς και η χρονια μεχρι τωρα είναι αποτυχημενη full.Αμυνα αμυνα αμυνα ,και ουτε ένα συστημα επιθετικαα,και τους 100 τους φαγαμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags