Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κράξιμο Γκαρμπαχόσα σε Βασιλακόπουλο - Η δήλωση που... άναψε φωτιές!
| 2018-05-01 16:48:00

Τρελό κράξιμο Γκαρμπαχόσα σε Βασιλακόπουλο - Η δήλωση που... άναψε φωτιές!

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Γκαρμπαχόσα σε Βασιλακόπουλο - Η δήλωση που... άναψε φωτιές!

Προκάλεσε αντιδράσεις αυτό που είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως η Ισπανία παρακμάζει, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι "δεν είναι παίκτης ο Γκασόλ".

Οι ατάκες του κ. Βασιλακόπουλο προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στην Ισπανία, με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, να δίνει την απάντησή του.

«Όταν ο ίδιος ακούσει τι είπε, θα έχει συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος και ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος. Η κριτική σε παίκτες όπως ο Πάου, όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι τεράστιο λάθος. Επίσης, αναφέρεται σε συνταξιοδότηση, όταν την περσινή σεζόν βρέθηκε σε εξαιρετικό επίπεδο και έχει την ικανότητα να φροντίζει το σώμα του ως εξαιρετικός επαγγελματίας. Επίσης, φέτος αντιμετώπισε τους Ουόριορς, στα πλέι οφ, μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία», τόνισε ο Γκαρμπαχόσα για τη δήλωση του Βασιλακόπουλου.

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο παραδέχτηκε πως «υπάρχουν πρόεδροι με τους οποίους έχουμε περισσότερη σχέση, όπως της Ρωσίας, της Ιταλίας ή της Τουρκίας. Με τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση, αν και δεν είναι κακό, αλλά δεν θα κάνουμε συζήτηση».

Επιστρέφοντας την κουβέντα στον Γκασόλ ο Γκαρμπαχόσα τόνισε «Ο Πάου είναι 38 ετών και φροντίζει το σώμα του με εξαιρετικό τρόπο και κάθε χρόνο είναι παρών και δίνει λάμψη στους αγώνες του Eurobasket, αλλά και του World Cup. Δεν θα επιστρέψουμε σε κανέναν να τον επικρίνει».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε «Από το 1999 βρισκόμαστε σταθερά σε όλες τις ημιτελικές φάσεις. Το 90% θα ήθελε να βρίσκεται σε παρακμή η Ισπανία. Παράλληλα μίλησε για την παρακμή του ΝΒΑ, που είναι ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε συνεχή επέκταση και κάθε χρόνο κάνει τηλεοπτικά ρεκόρ. Είναι λίγο παράλογο, δεν έχει νόημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags