Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίχνει βόμβα μεγατόνων ο Αγγελόπουλος με Έλληνα σταρ; Βούιξε η πιάτσα για τρελό σενάριο. Λέτε;
| 2018-05-11 17:55:00

Ρίχνει βόμβα μεγατόνων ο Αγγελόπουλος με Έλληνα σταρ; Βούιξε η πιάτσα για τρελό σενάριο. Λέτε;

του Pick n' Scroll
Ρίχνει βόμβα μεγατόνων ο Αγγελόπουλος με Έλληνα σταρ; Βούιξε η πιάτσα για τρελό σενάριο. Λέτε;

Μοιάζει αδύνατον να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει τέτοιο «μπαμ» . Υπάρχουν πιθανότητες;

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει εδώ και καιρό ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας και απολαμβάνει πλέον μέρες ξεκούρασης. 

Είναι κάτι που το χρειάζεται πάρα πολύ, από τη στιγμή που είχε αγώνες και με την Εθνική, τόσο στο Ευρωμπάσκετ, όσο και στα «παράθυρα». Μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στην Κίνα, αρκετές ισπανικές ομάδες του χτύπησαν την πόρτα. Αυτός δεν την άνοιξε ποτέ. Η Βαλένθια ήταν μία από αυτές. Ο Μπουρούσης αρνήθηκε και έτσι οι «νυχτερίδες» πήραν τον Ιβαν Μπούβα

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο διεθνής σέντερ δεν πρόκειται να βοηθήσει κάποια ευρωπαϊκή ομάδα στα πλέι-οφ. Θέλει να ξεκουραστεί και να είναι πανέτοιμος για το νέο πρωτάθλημα της Κίνας. Εχει και του χρόνου συμβόλαιο με τους Λάιονς και θα το τηρήσει κανονικά, αφού είναι πολύ ευχαριστημένος. Τόσο με τα χρήματα που παίρνει, όσο και με τις γενικότερες συνθήκες που υπάρχουν στην αχανή αυτή χώρα.

Επομένως, όσα ακούγονται για ΑΕΚ και Μπουρούση ενόψει της νέας χρονιάς δεν ευσταθούν με τίποτα. Συν τοις άλλοις και στην Κίνα να μην πήγαινε ο 35χρονος σέντερ, είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε καλύτερη ομάδα από την Ένωση και σίγουρα με περισσότερα χρήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags