Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασύλληπτο: Συμβόλαιο - βόμβα δίνει σε Καλάθη ο Γιαννακόπουλος - Σπάει τα ταμεία!
| 2018-05-31 11:35:00

Ασύλληπτο: Συμβόλαιο - βόμβα δίνει σε Καλάθη ο Γιαννακόπουλος - Σπάει τα ταμεία!

Sportdog Team
Ασύλληπτο: Συμβόλαιο - βόμβα δίνει σε Καλάθη ο Γιαννακόπουλος - Σπάει τα ταμεία!

Όταν διαβάσετε το νούμερο θα... ζαλιστείτε!

Αποτελεί αναμφίβολα τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού και αυτόν που επηρεάζει στο μέγιστο το παιχνίδι της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη.

Όπως είναι λογικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να τον κρατήσει κάτοικο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με όσα βγαίνουν τις τελευταίες ώρες και οι δύο πλευρές επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης του Τριφυλλιού, είναι αυτός που έχει πάρει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τόσο ο Γιαννακόπουλος, όσο και οι οπαδοί της ομάδας θέλουν να τον δουν για πολλά ακόμα χρόνια με την πράσινη φανέλα.

Ο ίδιος ο ομογενής γκαρντ δείχνει να θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι "σειρήνες" από ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Φενέρ και η Εφές έχουν... πληθύνει.

Γι' αυτό, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει στο ρόστερ τον Καλάθη και σύμφωνα με όσα αναφέρει το gazzetta.gr, σκέφτεται να του κάνει γενναία αύξηση των αποδοχών.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος προσανατολίζεται στο να αυξήσει κατα 35-40% το συμβόλαιο του Καλάθη, που σημαίνει ότι οι ετήσιες απολαβές του μπορεί να εκτοξευθούν στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, αν δεν επισημοποιηθεί κάτι, όλα μπορεί να συμβούν, όμως η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας δείχνει τον δρόμο για την παραμονή του 29χρονου άσου στο Τριφύλλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags