Facebook Pixel Ούτε στο... ποδόσφαιρο τέτοια σκηνικά - Αποκάλυψη-φωτιά, «ντου» Ολυμπιακού και... ξύλο;
| 2018-05-31 13:45:00

Ούτε στο... ποδόσφαιρο τέτοια σκηνικά - Αποκάλυψη-φωτιά, «ντου» Ολυμπιακού και... ξύλο;

του Pick n' Scroll
Ούτε στο... ποδόσφαιρο τέτοια σκηνικά - Αποκάλυψη-φωτιά, «ντου» Ολυμπιακού και... ξύλο;

Απίστευτα πράγματα στο μπάσκετ. Όλο το παρασκήνιο-κόλαση.
 

Τις τελευταίες μέρες, ή αν θέλετε ώρες, το μπάσκετ έχει... ποδοσφαιροποιηθεί και ο λόγος έχει να κάνει με το κομμάτι της διαιτησίας. Ολα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη της «Live Sport» για τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη. Μία αποκάλυψη που αναφέρει ότι ο γιος του, που είναι διαιτητής, έχει κατάστημα Coffee Island στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι κακό για τον οποιονδήποτε διαιτητή να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνο που εδώ υπάρχει ιδιομορφία υπό την έννοια ότι η αλυσίδα των εν λόγω μαγαζιών ανήκει στο αφεντικό του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιο. Με τον γιο Συμεωνίδη να έχει διαιτητεύσει σε παιχνίδια των Πατρινών, κάτι, βέβαια, που δε θα έπρεπε να γίνεται.

Χθες ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέρασε στην επίθεση, βγάζοντας ανακοίνωση και ζητώντας την παραίτηση του πατέρα Συμεωνίδη και όλων των μελών της ΚΕΔ. Αυτή η αποκάλυψη ήταν βούτυρο στο ψωμί των Πειραιωτών, που δε θέλουν με τίποτα αυτή την ΚΕΔ, δε θέλουν με τίποτα τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η χθεσινή μέρα είχε και συνέχεια, αφού συνελήφθη ο Στέλιος Συμεωνίδης, ενώ παραλίγο να γίνει το ίδιο και με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Αυτή η διαδικασία έγινε, μετά από μήνυση των διαιτητών Σπύρου Γκόντα και Γιάννη Φούφη. Οι δύο διαιτητές έχουν δικαιωθεί, έχουν δικαστική απόφαση στα χέρια τους, αλλά η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιμένουν να μη τους βάζουν στα μεγάλα παιχνίδια. 

Ο Ολυμπιακός είναι από αυτούς που θέλει τους διαιτητές της Ευρωλίγκας στα πλέι-οφ (και όχι μόνο), αν και σε παλιότερες καταστάσεις είχε καταφερθεί, ειδικά εναντίον του Γκόντα, για διαιτησίες του σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, δεν μπήκε στη σχετική μάχη και δεν είχε λόγο να μπει, αφού δεν εμπίπτει πουθενά. Μένει, πλέον, να δούμε πολλά πράγματα. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας Συμεωνίδης, πώς θα είναι οι διαιτησίες στους τελικούς, αν τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση που θα αιφνιδιάσει άπαντες.

Πάντως, χθες την ώρα των συλλήψεων λέγεται ότι έπεσε και ξύλο ανάμεσα στους δικηγόρους που βρέθηκαν εκεί. Και πολύ ξύλο, όπως αναφέρουν πληροφορίες που ,όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Το μπάσκετ, όπως είπαμε, ποδοσφαιροποιήθηκε τις τελευταίες ώρες και μένει να δούμε αν θα υπάρξει σκληρή συνέχεια...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags