Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έπεσε» η βόμβα: Επιβεβαίωσε την είδηση - σοκ ο πρόεδρος της Φενέρ - Τόσο θα πέσει το μπάτζετ!
| 2018-06-01 21:37:00

«Έπεσε» η βόμβα: Επιβεβαίωσε την είδηση - σοκ ο πρόεδρος της Φενέρ - Τόσο θα πέσει το μπάτζετ!

Sportdog Team
«Έπεσε» η βόμβα: Επιβεβαίωσε την είδηση - σοκ ο πρόεδρος της Φενέρ - Τόσο θα πέσει το μπάτζετ!

Τελικά είναι αλήθεια!

Την είδηση που έβγαλε προς τα έξω ο υποψήφιος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, επιβεβαίωσε ο νυν Αζίζ Γιλντιρίμ, λέγοντας ότι όντως η Dogus Group θα αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα την ερχόμενη σεζόν!

"Οι φήμες για τη Dogus ότι θα σταματήσει να είναι χορηγός μας, είναι αληθείς", σημείωσε σε πρώτο χρόνο ο ισχυρός άνδρας (μέχρι νεωτέρας) της Φενέρμπαχτσε, για να προσθέσει πως "έχουν κάποια προβλήματα, έχουν κάποια εσωτερικά θέματα, τα οποία προσπαθούν να λύσουν. Μιλούν με τις τράπεζες για να βρεθεί μια λύση. Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία γίνεται δύσκολη. Αν καταφέρουν να βρουν τρόπο να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα, μόνο τότε θα συνεχιστεί η συνεργασία μας".

Η αποχώρηση της Dogus σημαίνει πως η Φενέρ θα ρίξει τον προϋπολογισμό της κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, εκτός φυσικά αν βρει κάποιον εφάμιλλο χορηγό, που να μπορεί να της δώσει άνεση στις οικονομικές της συναλλαγές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags