Facebook Pixel Sportdog.gr | «Υπέγραψε» το τέλος του απόψε άσος του ΠΑΟ; - «Τρέλανε» όλο το ΟΑΚΑ – «Φέρνει» το... κόκκινο μπαμ;
Μπάσκετ
| 2018-06-03 23:23:00

«Υπέγραψε» το τέλος του απόψε άσος του ΠΑΟ; - «Τρέλανε» όλο το ΟΑΚΑ – «Φέρνει» το... κόκκινο μπαμ;

Sportdog Team
«Υπέγραψε» το τέλος του απόψε άσος του ΠΑΟ; - «Τρέλανε» όλο το ΟΑΚΑ – «Φέρνει» το... κόκκινο μπαμ;

Ποιον... διώχνει η ήττα του Τριφυλλιού; Έρχονται εξελίξεις!

O Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ με 75-65 στον πρώτο τελικό της Basket League, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό, που… δεν βλεπόταν.

Ουσιαστικά κανένα από τα μεγάλα ατού των Πρασίνων δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, καθώς με εξαίρεση των Σίνγκλετον, οι περισσότεροι κινήθηκαν κάτω του μετρίου.

Ωστόσο, ο… χειρότερος από όλους ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν «μαύρη τρύπα» για τον Παναθηναϊκό στην επίθεση.

Ο Αμερικανός ουσιαστικά δεν επέστρεψε ποτέ μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, αφού αδυνατεί να βρει ρυθμό και πραγματοποιεί τη μία τραγική εμφάνιση μετά την άλλη.

Ο άλλοτε «τιμωρός» του Ολυμπιακού απόψε μέτρησε μόλις 2 πόντους, δίνοντας συνέχεια στις κάκιστες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα. Ξενέρωσε έτσι και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον αποθέωσε όταν μπήκε στο παρκέ, όμως γρήγορα άλλαξε διάθεση και άρχισε να εκφράζει έντονη δυασαρέσκεια μετά τα συνεχή άστοχα σουτ του Αμερικανού.

Το θέμα με τον Ρίβερς είναι πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο ντεφορμέ φόργουορντ παίζει… τα ρέστα του στους τελικούς για να παραμείνει στην ομάδα. Με εμφανίσεις σαν την αποψινή και γενικότερα με την εικόνα που παρουσιάζει τώρα τελευταία ο Αμερικανός δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να «γυρίσει το χαρτί» και να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι αξίζει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Μάλιστα η αρνητική εικόνα του Ρίβερς πιθανότατα δεν είναι άσχετη με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Ιωάννη Παπαπέτρου!

Οι Πράσινοι «ψάχνονται» για παίκτη στη θέση «3», αφού τόσο ο Ρίβερς όσο και ο Λοτζέσκι δεν πείθουν με την παρουσία τους φέτος. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο… Ρίβερς με την απόδοσή του ουσιαστικά να πυροδοτήσει το «μπαμ» με Παπαπέτρου για τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags