Facebook Pixel «Ντου» από παντού στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Μολέντο, ΜακΚέι, Μάρκοβιτς
| 2018-06-15 11:30:00

«Ντου» από παντού στο λιμάνι - Έρχονται μεταγραφάρες, ανατροπές και... ναυάγια - Ρεπορτάζ με ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ντου» από παντού στο λιμάνι - Έρχονται μεταγραφάρες, ανατροπές και... ναυάγια - Ρεπορτάζ με ονόματα

Πού «χτυπάνε» οι Πειραιώτες, τι περιμένουν, ποιοι πουλάνε... φίδια.

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά τα μεταγραφικά, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη για κάποια περίπτωση που απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες. Πάντως, το αμέσως επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να είναι σε θέση να ολοκληρώσουν κινήσεις, καθώς τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και παντού γίνονται διεργασίες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, του οποίου η άφιξη στην Ελλάδα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις. Θεωρείται δεδομένο, δηλαδή, πως θα γίνει επαφή με τον παίκτη και προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να γίνει η μεταγραφή του, καθώς οι αξιώσεις της Ιντερνασιονάλ παραμένουν πολύ υψηλές, κάτι που «φρενάρει» το deal.

Παράλληλα, «κλεισμένος» θεωρείται, όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις ο Αντρέ Πεντρόσα, ο παίκτης-καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ μάλλον στάσιμη είναι η υπόθεση του Μπάρι ΜακΚέι, καθώς οι Πειραιώτες είναι αυτοί που φέρονται να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Σκωτσέζο εξτρέμ και όχι ο παίκτης για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κλαούντιο Γιάκομπ, υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στον Αργεντινό μέσο και τον Ολυμπιακό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει άμεση προτεραιότητα να παραμείνει στην Αγγλία.

Την ίδια ώρα, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην περίπτωση του Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος παραμένει ο πρώτος στόχος των «ερυθρολεύκων», ωστόσο όλα εξαρτώνται, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, από τη Λίβερπουλ κι από το αν οι «reds» θα καλύψουν μέρος του συμβολαίου του παίκτη (1,8 εκατ. ευρώ) για να μπορέσει ο παίκτης να έρθει ως δανεικός στην Ελλάδα.   

Ανατροπή με Λέμα;

Αξίζει επίσης να σημειωθεί για τον Κριστιάν Λέμα ότι μπορεί να υπάρξει ανατροπή το επόμενο διάστημα. Αν ο Αργεντινός στόπερ δε βρει αυτό που ψάχνει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, δεν αποκλείεται ο παίκτης να προσεγγίσει ο ίδιος τον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση. Αυτή τη στιγμή, πάντως, η υπόθεση του δεν απασχολεί τους Πειραιώτες και δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής.

«Φίδια» για Φορτούνη και Μαρτίνς

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει καμία νέα προσέγγιση από την Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη και τα νέα δημοσιεύματα φαίνεται πως εξυπηρετούν επικοινωνιακά παιχνίδια, ενώ δεν ισχύει ότι η Χαποέλ Μπερ Σεβά έχει δείξει -επίσημο τουλάχιστον- ενδιαφέρον για τον Αντρέ Μαρτίνς, καθώς ο παίκτης μέχρι τώρα δεν έχει καμία ενόχληση από τους Ισραηλινούς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags