Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτούς εξετάζει η ΑΕΚ για αντι-Σάκοτα – Στο ψάξιμο σε Ελλάδα και Ευρώπη η Ένωση
| 2018-06-20 13:40:00

Αυτούς εξετάζει η ΑΕΚ για αντι-Σάκοτα – Στο ψάξιμο σε Ελλάδα και Ευρώπη η Ένωση

Sportdog Team
Αυτούς εξετάζει η ΑΕΚ για αντι-Σάκοτα – Στο ψάξιμο σε Ελλάδα και Ευρώπη η Ένωση

Άρχισε το σαφάρι η Βασίλισσα.

Η αναβάθμιση του Ντράγκαν Σάκοτα σε τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ οδηγεί σε εξελίξεις που αφορούν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ήδη ο Σέρβος κόουτς είχε κατ'ιδίαν συζήτηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε πρώτο πλάνο είναι το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας προπονητής προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με την Ούνικς Καζάν, την οποία οδήγησε ως το Final Four της VTB League. Ωστόσο η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς οι Ρώσοι δεν αποκλείεται να ανανεώσουν για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του, ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν.

Με τις τελευταίες εξελίξεις στο προσκήνιο βρέθηκε εκ νέου το όνομα του Ηλία Ζούρου. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ και τον περασμένο Δεκέμβρη, ως ένας εκ των πιθανών αντικαταστατών του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Στην Ένωση εξετάζουν κάθε πιθανή επιλογή. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας να στραφούν και στην ξένη αγορά για τον αντι-Σάκοτα. Το όνομα του Ραούλ Κόρνερ, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags