Facebook Pixel Τζέιμς για αντι-Καλάθης στον Παναθηναϊκό
| 2018-06-23 15:10:00

Απίστευτο: Αυτός είναι φαβορί για αντι-Καλάθης στον ΠΑΟ - Ψήνεται σούπερ έκπληξη με μεταγραφή σέντερ

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Αυτός είναι φαβορί για αντι-Καλάθης στον ΠΑΟ - Ψήνεται σούπερ έκπληξη με μεταγραφή σέντερ

Όλα τούμπα, τι ισχύει για ονοματάρες και άσο του Ολυμπιακού.

Ο Νικ Καλάθης απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το θέμα έχει κλείσει. Κάθε άλλο. Μπορεί να αλλάξει από ώρα σε ώρα, καθώς και ο παίκτης θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» να τον κρατήσουν για πάντα κοντά τους. 

Επειδή, όμως, μιλάμε για χρήματα, επειδή μιλάμε για επαγγελματισμό, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Και γι' αυτό το λόγο ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του εξετάζουν το plan B. Αυτό που θα ισχύσει, αν ο Nικ Καλάθης τραβήξει οριστικά για άλλες πολιτείες.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, αυτομάτως το ενδιαφέρον στρέφεται κατ' αρχάς στον Μάικ Τζέιμς. Αν ο Νικ Καλάθης μείνει, ο Παναθηναϊκός δε θα κινηθεί να κρατήσει τον Αμερικάνο. Αν, όμως, ο Έλληνας άσος φύγει, τότε θα κάνει τα πάντα για να έχει τον Μάικ Τζέιμς και του χρόνου. Κι αυτό γιατί πέρα από σπουδαίος γκαρντ, είναι ένας παίκτης, ο οποίος γνωρίζει άριστα τα πώς και τα γιατί του ΟΑΚΑ. Και συν τοις άλλοις στην αγορά δεν υπάρχουν πολλοί περιφερειακοί που να κάνουν τη διαφορά.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ένας τέτοιος. Αλλά θέλει 3 εκατ. δολάρια ετησίως για να βάλει την υπογραφή του. Αν είναι να δώσει τέτοια χρήματα ο Παναθηναϊκός, τα δίνει στον Νικ και τελειώνει μία και καλή. 

Ο Μπραντ Ουοναμέικερ είναι επίσης μία σημαντική περίπτωση, που κυκλοφορεί. Εχει, όμως, πολλές προτάσεις και το κασέ του έχει φτάσει στα 2 εκατ. δολάρια ετησίως. Είναι για τέτοια χρήματα ο Αμερικάνος της Φενέρ; Μάλλον όχι... 

Αν δε μείνει ο Νικ Καλάθης, ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση να κάνει δικό του τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ούτως ή άλλως, πάντως, θα κάνει κίνηση για τον 24χρονο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Τέλος και επίσης ανεξαρτήτως Νικ Καλάθη, οι «πράσινοι» έχουν στα σκαριά μία περίπτωση ψηλού, που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Σε λίγες μέρες θα ξέρουν, αν μπορέσουν να υλοποιήσουν μία σπουδαία από πολλές πλευρές μεταγραφή σέντερ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags