Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίχνει άκυρο στη Φενέρ ο Σίνγκλετον: «Θέλω Παναθηναϊκό» - Τι… τρελό θα κάνει για να μείνει!
| 2018-06-26 18:42:00

Ρίχνει άκυρο στη Φενέρ ο Σίνγκλετον: «Θέλω Παναθηναϊκό» - Τι… τρελό θα κάνει για να μείνει!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ρίχνει άκυρο στη Φενέρ ο Σίνγκλετον: «Θέλω Παναθηναϊκό» - Τι… τρελό θα κάνει για να μείνει!

Τα βλέπει όλα πράσινα ο Αμερικανός. Ρεπορτάζ στο sportdog.

Κανείς δεν περίμενε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ότι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έβγαιναν στη φόρα σενάρια για παίκτη της ομάδας, του οποίου η συμμετοχή στη φετινή επιτυχία ήταν καθοριστική. Όπως θυμάστε, λίγα μόλις λεπτά μετά την στέψη, το όνομα του Κρις Σίνγκλετον ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στη Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα διέρρευσε, πως η τούρκικη ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει χρυσάφι στα πόδια του φόργουορντ του Τριφυλλιού, με τον ίδιο να λειτουργεί βιαστικά (και να το μετανιώνει στην πορεία) και να εξηγεί μέσω tweet, ότι είναι ελεύθερος στην αγορά.

Η Φενέρ έδιωξε τον Τόμπσον, οπότε θέλει έναν ψηλό σαν και αυτόν. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στα θέλω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Γι'αυτό και η φημολογία φούντωσε περισσότερο από το γεγονός, ότι ο 28χρονος σέντερ μετακόμισε πριν από περίπου ένα μήνα στην εταιρεία που εκπροσωπεί τον Σέρβο, πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού. Έτσι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης φέρεται να είναι διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση, προσφέροντας 2,2 Εκατ.Δολάρια στον Αμερικανό. Οπότε μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις του τελευταίου, για το μέλλον του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ήδη εκφράσει την ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι με έναν παίκτη που η συμμετοχή του τη φετινή χρονιά ήταν καταλυτική για τον Εξάστερο. Ο Σίνγκλετον σημείωσε 631 πόντους σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, στο πρωτάθλημα είχε 47,7% ευστοχία στα σουτ, 39,4% στα τρίποντα και 79,8 % στις βολές, ενώ μοίρασε 35 ασίστ και μάζεψε 162 ριμπάουντ.

Η αλήθεια είναι, ότι παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, ο Κρις Σίνγκλετον όχι μόνο δεν έχει υπογράψει πουθενά, αλλά δεν έχει ακόμα πρόταση στα χέρια του από τη Φενέρμπαχτσε. Ναι, είναι ελεύθερος, οπότε μπορεί να πάει όπου θέλει, προτεραιότητά του όμως είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο sportdog.gr, ο ύψους 2,06 φόργουορντ από τηνΤζόρτζια των ΗΠΑ θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, ακόμα και με πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα του προσφέρει η τούρκικη ομάδα. Είναι διατεθειμένος να ρίξει πόρτα δηλαδή για να παραμείνει πράσινος.

Ο Σινγκλετον είναι πολύ ικανοποιημένος με το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα. Εκτός από τις συνθήκες που του προσφέρει, του δίνει κίνητρο για να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος και να στοχεύψει ψηλά στην καριέρα του. Η ζωή στην Αθήνα, δε, τον έχει κερδίσει, όπως και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Εξάλλου είναι όλο το πακέτο που του προσφέρει η χώρα μας και η πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που τον έχει κάνει να δεθεί με την πραγματικότητα που ζει εδώ, από το 2016 που φόρεσε για πρώτη φορά τα πράσινα.

Ήταν χαρακτηριστικό το tweet υπερηφάνειας που έκανε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. «Back to back πρωταθλητές Ελλάδας! Πρώτη ομάδα που έμεινε αήττητη στην κανονική διάρκεια. Περήφανος για τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες ήταν εις βάρος μας, ωστόσο τερματίσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι η προτεραιότητά μου», λέει και ξαναλέει ο Σίνγκλετον στο περιβάλλον του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr και περιμένει τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου. Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις εξελίξεις στον Εξάστερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags