Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λάσμε!
| 2018-06-27 19:28:00

Επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λάσμε!

Sportdog Team
Επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λάσμε!

Ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή!

O Στεφάν Λάσμε επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αφού οι Πράσινοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη συμφωνία τους με τον Γκαμπονέζο σέντερ!

O Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση του πρώτου φετινού μεταγραφικού του αποκτήματος μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΚΑΕ στο Instagram.

O Λάσμε φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού το διάστημα 2012-2014 και γυρίζει στο ΟΑΚΑ τέσσερα χρόνια για να ενισχύσει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στη γραμμή των ψηλών.

Από την πλευρά του, ο 36χρονος σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πρασίνων και τόνισε τα εξής στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ:

«Γυρίζω σε μια μεγάλη ομάδα ομάδα την οποία αγαπάω γι’ αυτό και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Μια ομάδα με την οποία ήμουν “δεμένος” όσο έπαιζα και παρέμεινα “δεμένος” ακόμη και το διάστημα που δεν ήμουν σε αυτή» και συνέχισε λέγοντας:

«Αγαπώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και το ΟΑΚΑ. Σε όσα γήπεδα έχω αγωνιστεί δεν έχω συναντήσει ατμόσφαιρα αντίστοιχη του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι γι’ αυτούς τους οπαδούς. Θα τα δώσω όλα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Με τον κόουτς Πασκουάλ δεν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος. Εκτιμώ τη δουλειά του, θεωρώ πως είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να γίνω καλύτερος».

 

 

The @gabonbeast is Back! #paobc #panathinaikos . . . . . #paobcgr #pao #panathinaikosbc #stephanelasme #gabonbeast #stephane #lasme #roster #euroleague #euroleaguebasketball #basketleague #gameon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags