Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα Πασκουάλ με μπόμπερ του ΝΒΑ που έχει «πυροβολήσει» ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Θα τον φέρει ο Δημήτρης;
| 2018-06-28 18:45:00

Τρέλα Πασκουάλ με μπόμπερ του ΝΒΑ που έχει «πυροβολήσει» ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Θα τον φέρει ο Δημήτρης;

του Pick n' Scroll
Τρέλα Πασκουάλ με μπόμπερ του ΝΒΑ που έχει «πυροβολήσει» ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Θα τον φέρει ο Δημήτρης;

Τα... διαλύει όλα ο Καταλανός με πρωταθλητή από το μαγικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός, όπως σας είχαμε προϊδεάσει εδώ και μέρες, κράτησε τον Νικ Καλάθη, προηγουμένως είχε πάρει τον Στεφάν Λάσμε και προχωράει γρήγορα το χτίσιμο του ρόστερ του. Δεν του έχουν μείνει πολλές κενές θέσεις και μάλιστα αυτές του σέντερ καλύφθηκαν. Θα είναι εκεί ο Λάσμε, ο Γκιστ και ο Βουγιούκας. 

Οι «πράσινοι» βασικά ψάχνουν πλέον για «4άρι» και για έναν αξιόλογο παίκτη δίπλα στον Καλάθη. Αυτόν, δηλαδή, που θα πάρει την θέση του Τζέιμς, ο οποίος είναι ανάμεσα σε Αρμάνι και Μακάμπι. Η περίπτωση του Τζέιμς, πάντως, δεν έχει χαθεί εντελώς, αν και το κασέ του έχει εκτοξευθεί. 

Για την θέση «4» στον Πασκουάλ αρέσει πολύ ο πριν από μερικά χρόνια παίκτης του Αρη, Οκάρο Ουάιτ, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς του αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι στο ΝΒΑ. Ετσι, ο Ισπανός προπονητής εξετάζει με ενδιαφέρον τις αρκετές εναλλακτικές λύσεις, που έχει στα χέρια του.

Ανάμεσα σε αυτές είναι ο Ντορέλ Ράιτ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Μπάμπεργκ. Ο Ράιτ γενικά δεν είναι τυχαίος παίκτης. Και πως να είναι, μετρώντας 11 συνεχόμενα χρόνια στο ΝΒΑ. Μάλιστα το 2006 ήταν πρωταθλητής με τους Μαϊάμι Χιτ του Πατ Ράιλι, του Σακίλ Ο' Νιλ και του Ντουέιν Ουέιντ. 

Το μακρινό σουτ είναι το μεγαλύτερο προσόν του 32χρονου Αμερικάνου, τον οποίο παλιότερα και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2017 είχε προσπαθήσει να πάρει η ΑΕΚ.

Ο Ράιτ εκτέλεσε φέτος και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τις τρίποντες βόμβες του και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε και πάλι στην Ευρωλίγκα και δεν πρέπει να αποκλειστεί να τον δούμε και στη χώρα μας, αφού, όπως αναφέραμε, ο Πασκουάλ τον έχει στην ατζέντα του. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags