Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πρώτες κινήσεις Μπλατ – Τι αποφάσισε για Σπανούλη και «Παπ» - Ποιον ψηλό τσεκάρει
| 2018-06-29 18:27:00

Οι πρώτες κινήσεις Μπλατ – Τι αποφάσισε για Σπανούλη και «Παπ» - Ποιον ψηλό τσεκάρει

Sportdog Team
Οι πρώτες κινήσεις Μπλατ – Τι αποφάσισε για Σπανούλη και «Παπ» - Ποιον ψηλό τσεκάρει

Σήκωσε... μανίκια ο έμπειρος τεχνικός!

O Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στο Ισραήλ, ωστόσο έχει ήδη… σηκώσει μανίκια σχεδιάζοντας τον Ολυμπιακός της ερχόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινοαμερικανός τεχνικός είχε συναντήσεις με ανθρώπους των Ερυθρολεύκων και συγκεκριμένα τους Χρήστο Σταυρόπουλο και Χρήστο Μπαφέ, αλλά και με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Χρήστο Σκινδήλια, προκειμένου να συζητήσουν για το μπάτζετ και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπλατ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι.

Πριν το ραντεβού των τριών παικτών με τους διοικούντες την ερχόμενη εβδομάδα, ο νέος τους προπονητής εξήγησε στους παίκτες τον ρόλο που θα έχουν στην ομάδα του χρόνου, δείχνοντας ότι θέλει να τους κρατήσει στον Ολυμπιακό!

Παράλληλα, ο Μπλατ ασχολείται ήδη και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού δημοσιεύματα θέλουν τον έμπειρο τεχνικό τεχνικό να εξετάζει την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ για τη θέση του σέντερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags