Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλαν τα... μαχαίρια Πασκουάλ και Μπλατ - Η πρώτη σφοδρή σύγκρουση, ποιος κερδίζει
| 2018-06-30 20:20:00

Έβγαλαν τα... μαχαίρια Πασκουάλ και Μπλατ - Η πρώτη σφοδρή σύγκρουση, ποιος κερδίζει

Sportdog Team
Έβγαλαν τα... μαχαίρια Πασκουάλ και Μπλατ - Η πρώτη σφοδρή σύγκρουση, ποιος κερδίζει

Αποτέλεσμα που θα συζητηθεί. Διαβάστε και πείτε τη γνώμη σας.

Μετά από πολλά χρόνια, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν και οι δύο ξένους προπονητές στους πάγκους τους, καθώς οι Πράσινοι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζουν ως γνωστόν με τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και έκαναν… το μπαμ με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Το sportdog.gr σε σχετική δημοσκόπηση που έτρεξε τις προηγούμενες ημέρες, ζήτησε από τους αναγνώστες του και τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook, να ψηφίσουν ποιον από τους Πασκουάλ και Μπλατ θεωρούν καλύτερο και η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού έχει ένα μικρό προβάδισμα, προφανώς και λόγω του παρελθόντος του, καθώς έρχεται στην Ελλάδα ως άκρως επιτυχημένος και έτοιμος να οδηγήσει και πάλι τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Από την άλλη φυσικά και ο Πασκουάλ μετά και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος έχει έρεισμα στον κόσμο και σίγουρα θα καταφέρει να απογειώσει την υστεροφημία του, αν φτιάξει φέτος το καλοκαίρι ομάδα, που όχι μόνο θα επιστρέψει στα Final Four της Ευρωλίγκας, αλλά θα καταφέρει να σηκώσει και την έβδομη κούπα για το Τριφύλλι.

Ιδού η σχετική ψηφοφορία, στην οποία μπορείτε ακόμα να λάβετε μέρος: Κλικ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags