Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό: Έσκασε η βόμβα με Παπανικολάου - Τι αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Μένει ή φεύγει;
| 2018-07-05 14:37:00

Οριστικό: Έσκασε η βόμβα με Παπανικολάου - Τι αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Μένει ή φεύγει;

Sportdog Team
Οριστικό: Έσκασε η βόμβα με Παπανικολάου - Τι αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Μένει ή φεύγει;

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ραντεβού.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου

Μπορεί στο πρώτο ραντεβού να μην υπήρξε συμφωνία, ωστόσο στη δεύτερη συνάντηση, όπου βρέθηκαν αυτοπροσώπως ο παίκτης και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. 

Εξάλλου, ήταν επιθυμία του Ντέιβιντ Μπλατ να παραμείνει ο Έλληνας άσος στην ομάδα και τα αφεντικά της ΚΑΕ έκαναν πράξη την «εντολή» του νέου κόουτς.

Πλέον, το βάρος πέφτει στην περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, μία υπόθεση που παρουσιάζει πιο σημαντικές δυσκολίες, καθώς ο Έλληνας άσος έχει αρκετές απαιτήσεις, όχι μόνο ως προς το οικονομικό, αλλά και για το ρόλο του στην ομάδα.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες. Τώρα από εδώ και πέρα έχουμε δουλειά μπροστά μας, ώστε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Είμαι χαρούμενος. Η θέληση των προέδρων αλλά και η δική μου θέληση να μείνω εδώ, έπαιξε τον ρόλο της. Δεν έχουμε μία απλή επαγγελματική σχέση», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ λίγο μετά το τέλος του ραντεβού του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προτού σταθεί και στην υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όλοι θέλουμε να μείνει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και οι πρόεδροι θα κάνουν ο,τι μπορούν για να τον κρατήσουν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags