Facebook Pixel Μία ανάσα απ’ τον... Πειραιά ο Λάνγκφορντ - Τρομερές δηλώσεις για Ολυμπιακό
| 2018-07-12 16:00:00

Μία ανάσα απ’ τον... Πειραιά ο Λάνγκφορντ - Τρομερές δηλώσεις για Ολυμπιακό, «ντρίμπλα» για Σπανούλη

Sportdog Team
Μία ανάσα απ’ τον... Πειραιά ο Λάνγκφορντ - Τρομερές δηλώσεις για Ολυμπιακό, «ντρίμπλα» για Σπανούλη

Απίστευτο τι έλεγε πριν λίγο καιρό ο Αμερικανός άσος! 

Ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο θέμα, ωστόσο ο Αμερικανός άσος πριν λίγους μήνες είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και, μάλιστα, σε δηλώσεις του είχε αποθεώσει την ομάδα του Πειραιά. 

Συγκεκριμένα, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ, οι Πειραιώτες βγήκαν στη γύρα για την απόκτηση ενός έμπειρου γκαρντ και το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ ήταν από τα πρώτα στη λίστα των Πειραιωτών. 

Το ρεπορτάζ τότε ανέφερε ότι στον Ολυμπιακό έκαναν επαφές με τον Αμερικανό άσο, ενώ εκείνη την περίοδο ο παίκτης είχε μιλήσει δημόσια για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. 

«Ιδανό να παίξω στον Ολυμπιακό» 

Ο 35χρονος γκαρντ είχε ερωτηθεί σχετικά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Eurohoops, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα ήταν μια ιδανική επιλογή για την καριέρα του. 

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Θα ήταν θαυμάσιο και ιδανικό να παίξω για ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Έχω παίξει απέναντί τους πολλές φορές στην καριέρα μου και πάντα είχα πολύ μεγάλο σεβασμό γι' αυτό τον οργανισμό. Εγώ και ο ατζέντης μου έχουμε τέτοια σχέση, που έρχεται σε μένα να μιλήσουμε μόνο όταν υπάρχει κάτι σοβαρό και προχωρημένο. Δεν συζητάμε για φήμες ή για κάθε… υπαρκτή πιθανότητα που μπορεί να προκύψει για την καριέρα μου. Δεν είναι πάντα η πιο βολική κατάσταση, αλλά όταν εμπιστεύεσαι κάποιον για να κάνει την δουλειά του, πρέπει να κάνεις υπομονή.

Είχα δώσει μια συνέντευξη την περσινή σεζόν πριν παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό και είχα πει ότι ήμουν κοντά στο να υπογράψω εκεί πριν κάποια χρόνια. Θα έχει ενδιαφέρον τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα! Ένα φάιναλ και ένας τίτλος Ευρωλίγκα είναι τα μοναδικά που μου λείπουν. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ένα φάιναλ φορ, είναι αυτό που κάποια βράδια με κρατάει ξύπνιο».

Η... ντρίμπλα για Σπανούλη

Μάλιστα, ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε ερωτηθεί και για την πιθανή συνύπαρξή του με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά είχε αρνηθεί με τρόπο να απαντήσει ξεκάθαρα. 

«Ειλικρινά, μπορώ να ταιριάξω σε οποιαδήποτε ομάδα. Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν πως θα αρχίσω να σουτάρω την μπάλα με το που βγω από το αεροπλάνο! Για να απαντήσω την ερώτησή σου, εννοείται θα μπορούσα να προσαρμοστώ στον Ολυμπιακό και να τον βοηθήσω. Αν κάποιοι από τους μεγαλύτερους Star του ΝΒΑ έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, είμαι σίγουρος πως αυτό θα μπορούσε να δουλέψει το ίδιο καλά και στην Ευρώπη. Πολλές φορές η αντίληψη που έχει δημιουργήσει ο κόσμος για τις προσωπικότητες των παικτών, τους κάνει να πιστεύουν πως τα πράγματα μπορεί να μην δουλέψουν καλά. Η ερώτηση που έπρεπε να σκέφτεται ο κόσμος είναι: Τι θα συμβεί αν τελικά όλα ταιριάξουν και πάνε καλά;».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags