Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλάρει ο ΠΑΟ για 4αρι – «Δώρο» Γιαννακόπουλου που θα τρελάνει κόσμο, ιδού το μεγάλο φαβορί!
| 2018-07-23 17:35:00

Φουλάρει ο ΠΑΟ για 4αρι – «Δώρο» Γιαννακόπουλου που θα τρελάνει κόσμο, ιδού το μεγάλο φαβορί!

του Pick n' Scroll
Φουλάρει ο ΠΑΟ για 4αρι – «Δώρο» Γιαννακόπουλου που θα τρελάνει κόσμο, ιδού το μεγάλο φαβορί!

Τι ζήτησε ο Πασκουάλ, ποιον… έκλεψε η ΤΣΣΚΑ.

Η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για το «4άρι», με το οποίο θα κλείσει το ρόστερ, εντείνεται, καθώς μάλιστα δεν βλέπουν κάτι να γράφεται ή να λέγεται τις τελευταίες μέρες. Τα δεδομένα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι στην τελική ευθεία για να κάνουν την τελευταία -πάντα εκτός απροόπτου- μεταγραφή τους.

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά παράλληλα και δύσκολη υπόθεση. Εχουμε αναφέρει πολλές φορές τι ισχύει: ότι στις 5 Αυγούστου θα αποφασίσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αν θα τον κρατήσουν. Αν δεν τον κρατήσουν, πάλι θα υπάρχουν δυσκολίες, αφού το κασέ του Ουάιτ είναι μεγάλο. Και ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται διατεθειμένος να χαλάσει πολλά χρήματα.

Ηδη με τη μεταγραφή του Παπαγιάννη, έχουν ξεπεραστεί οι αρχικοί υπολογισμοί. Αν και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Συνηθίζει άλλωστε να κάνει δώρα στον κόσμο της ομάδας.

Στην ατζέντα του Τσάβι Πασκουάλ υπάρχουν 5-6 περιπτώσεις, από τις οποίες και θα γίνει η τελική επιλογή. Ο Ισπανός προπονητής θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Αλεκ Πίτερς, που πήρε σήμερα η ΤΣΣΚΑ. Εναν σπουδαίο σουτέρ δηλαδή. Αλλά ο Πίτερς στοιχίζει πολλά χρήματα, που ο Παναθηναϊκός ίσως να δώσει μόνο για τον Οκάρο Ουάιτ. 

Αν και αναφέραμε ότι ο Γιαννακόπουλος συνηθίζει να κάνει δώρα, το πιο πιθανό είναι να πάει ο Παναθηναϊκός σε μία λύση-έκπληξη: παίκτης με ικανότητες, που να μην στοιχίζει πολλά χρήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags