Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίχνει τη βόμβα με το τεσσάρι ο Γιαννακόπουλος - Φτιάχνει υπερομάδα για ευρωκούπα
| 2018-07-27 22:14:00

Ρίχνει τη βόμβα με το τεσσάρι ο Γιαννακόπουλος - Φτιάχνει υπερομάδα για ευρωκούπα

Sportdog Team
Ρίχνει τη βόμβα με το τεσσάρι ο Γιαννακόπουλος - Φτιάχνει υπερομάδα για ευρωκούπα

Ερχεται Αμερικανός μπόμπερ που ξέρει... Ευρωλίγκα!

Έτοιμος να αποκτήσει "4άρι" από το... πάνω ράφι είναι ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του ΝτεΣόν Τόμας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Πασκουάλ για τη θέση "4" μετά την αποχώρηση του Κρις Σίνγκλετον, και η απόκτησή του αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Τόμας είναι παίκτης που διαθέτει σημαντική εμπειρία από την Ευρωλίγκα, ενώ διακρίνεται για το πολύ καλό του σουτ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πέρυσι κατέγραψε το εξαιρετικό ποσοστό 42.5% στα τρίποντα φορώντας τη φανέλα της Μακάμπι.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τόμας έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, με το sportdog.gr να σας ενημερώνει ότι ο Αμερικανός "έπαιζε" πολύ δυνατά για το Τριφύλλι, όντας πιο προσιτή περίπτωσε σε σχέση με τους υπόλοιπους στόχους.

Οι συζητήσεις με τον Τόμας προχώρησαν, η «χρυσή τομή» βρέθηκε και ο 27χρονος αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι, με το deal να ολοκληρώνεται και να ανακοινώνεται επίσημα εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Ματ Λοτζέσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags