14/08/18 - 15:10

Χαμός με Χαραλαμπόπουλο - Γι’ αυτό τον «καθαρίζει» ο Δημήτρης - Πηγαίνει Ολυμπιακό;

Υπάρχει εξήγηση στην απόφαση του Τριφυλλιού. Τι συμβαίνει...

του Pick n' Scroll
Χαμός με Χαραλαμπόπουλο - Γι’ αυτό τον «καθαρίζει» ο Δημήτρης - Πηγαίνει Ολυμπιακό;
9.139views 15shares

Είχαμε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες στην περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και τη μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Το καινούριο που μεσολάβησε από τότε έχει να κάνει με το σοβαρό, πλέον, ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους». Γιατί οι τελευταίοι σκέφτονται να το κάνουν αυτό; 

Ο λόγος έχει να κάνει με το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη και όχι μόνο για την επόμενη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός δε θέλει να δίνει χρήματα για έναν παίκτη, που δεν τον έχει στα άμεσα πλάνα του.

Ο νεαρός άσος είναι να πάρει τη νέα χρονιά 350.000 ευρώ. Και δανεικός να πάει, η ομάδα που θα τον πάρει δεν μπορεί να δώσει όλο το ποσό. Αν μπορούσε να το δώσει, ο Παναθηναϊκός θα τον κράταγε, αφού πιστεύει ότι έστω και αργά θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό. 

Ετσι, οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις για να λύσουν την συνεργασία τους. Σε μία τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει. Είχε ακουστεί άλλωστε αυτό το ενδεχόμενο ως σενάριο τον προηγούμενο μήνα. Επειδή ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο (είπαμε ότι πιστεύει πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάποια στιγμή θα βγάλει το ταλέντο του), ίσως στη συμφωνία λύσης συνεργασίας να βάλει κάποιον τέτοιον όρο.

Οπως και να έχει, μέσα στην εβδομάδα το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι ο 21χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει στο Λαύριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ