Facebook Pixel E-ε-έρχεται!
Μπάσκετ
NBA
| 2011-08-28 07:55:00

E-ε-έρχεται!

E-ε-έρχεται!

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τετάρτη ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Κόρεϊ Μαγκέτι, για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, μετά την απόρριψη της πρότασης που είχε για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Λας Βέγκας.
 

Ο Κόρεϊ Μαγκέτι δέχθηκε την πρόσκληση του Δικέφαλου και αναμένεται την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη για να κουβεντιάσει με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Αμερικανός αστέρας δεν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, καθώς αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα στην εβδομάδα. Αποδέχτηκε, όμως, την προτροπή των ανθρώπων του Δικέφαλου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Από αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Μαγκέτι σκέφτεται να αφήσει τις ΗΠΑ λόγω του lock out και θεωρεί μία πολύ καλή πρόκληση την Ευρωλίγκα, γι' αυτό και συζητάει ζεστά το ενδεχόμενο να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να περάσει και να κάνει μία πολύ καλή πορεία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, τα οφέλη από μία τέτοια συμφωνία είναι εμφανή, τόσο για το όνομα της ομάδας, όσο και για τα διαρκείας τα οποία αναμένεται να εκτοξευτούν και η "PAOK Arena" να είναι ασφυκτικά γεμάτη σε κάθε αγωνιστική.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags