Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήταν να φύγει και τώρα κάνει «παπάδες» - «Απειλεί» Παπαπέτρου και θυμίζει... Ολυμπιακό
| 2018-09-17 19:41:00

Ήταν να φύγει και τώρα κάνει «παπάδες» - «Απειλεί» Παπαπέτρου και θυμίζει... Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
Ήταν να φύγει και τώρα κάνει «παπάδες» - «Απειλεί» Παπαπέτρου και θυμίζει... Ολυμπιακό

Το γύρισε τελείως το χαρτί ο... ξεγραμμένος. Ποιος είναι;

Ο Παναθηναϊκός έφυγε από την Κύπρο με δύο ήττες και μία νίκη. Εχασε από την ΑΕΚ και τη Χίμκι, νίκησε τη Μακάμπι. Τα αποτελέσματα στην παρούσα φάση δεν έχουν σημασία. Φιλικά είναι και επιπλέον όλες οι ομάδες έχουν τρανταχτές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων, αλλά και τραυματισμών.

Κάποια συμπεράσματα, όμως, ακόμη και με αυτά τα δεδομένα, μπορούν να βγουν. Και ο Τσάβι Πασκουάλ ένα πράγμα, που κρατάει σφιχτά από τα παιχνίδια της Κύπρου, είναι η εξαιρετική κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι.

Οταν πέρυσι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον πάρει, οι περισσότεροι μίλησαν για ρίσκο. Και δικαιολογημένα, αφού ο έμπειρος σουτέρ προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στον Ολυμπιακό.

Η χρονιά κύλησε με τον Λοτζέσκι να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκανε, όμως, πολύ καλές εμφανίσεις στους τελικούς και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Το τρέχον καλοκαίρι οι «πράσινοι» δεν ήταν σίγουροι αν θέλουν να κρατήσουν τον Λοτζέσκι. Εν τέλει και έτσι, όπως διαμορφωνόταν το ρόστερ, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Και τα πρώτα φιλικά τους δικαιώνουν με τον «Λότζο» να είναι περίπου στην ίδια καλή φυσική κατάσταση, που ήταν όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Αλλωστε, στα φιλικά της Κύπρου ο Αμερικανοβέλγος πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής που δεν θα έχει στα επίσημα παιχνίδια, όπου θα υπάρχουν επίσης στη θέση του ο Παπαπέτρου με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Το ευτύχημα, όμως, για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο σημαντικός αυτός σουτέρ έχει ανακτήσει τον καλό του εαυτό με το σουτ του την ίδια ώρα να παραμένει «καυτό».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή ανάλυση Γιώργου Γεωργίου για το ποδόσφαιρο: Μεγάλος ο ΠΑΟΚ - Δε θα ξεφτιλιστεί η ΑΕΚ - Παίξτε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags