Facebook Pixel Sportdog.gr | Δάκρυσε το ΟΑΚΑ – Συγκλονιστικές ομιλίες για Παύλο από Θανάση και Δημήτρη – Τρομερό κορεό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-27 21:05:00

Δάκρυσε το ΟΑΚΑ – Συγκλονιστικές ομιλίες για Παύλο από Θανάση και Δημήτρη – Τρομερό κορεό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δάκρυσε το ΟΑΚΑ – Συγκλονιστικές ομιλίες για Παύλο από Θανάση και Δημήτρη – Τρομερό κορεό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το… ευχαριστώ στον Ζοτς και ο ενιαίος Παναθηναϊκός.

Ράγισαν και τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος μίλησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού βγήκε στο κέντρο του παρκέ μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι δυο τους παρουσίασαν ένα λάβαρο της Θύρας 13.

Εν συνεχεία, ο Θανάσης πήρε τον λόγο και με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τον οποίο είπε πως τον αισθάνεται ως οικογένειά του.

«Φίλοι μου αγαπημένοι. Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο, τον οποίο αισθάνομαι οικογένεια, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες από το εξωτερικό, που ήρθαν για να τιμήσουν τον αδελφό μου. Τους αγαπώ. Θα τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να πω μια κουβέντα για κάθε Παναθηναϊκό, σε οποιαδήποτε γωνία της Ελλάδας. Να είναι περήφανος που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παλικάρια και σε όλο τον κόσμο που βοηθάει», είπε ο Θανάσης, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων και του συγκινημένου Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, τόνισε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος βλέπει από ψηλά έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και στον καθένα από εσάς, που ήρθατε σήμερα να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είναι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον, θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», ήταν τα λόγια του.

Μετά τις ομιλίες των δύο ανδρών, το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανήρτησαν ένα εντυπωσιακό κορεό με τον σπουδαίο παράγοντα του Τριφυλλιού.
 



Δείτε το βίντεο από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:


 


 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags