Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπερτομέου: «Ο Παύλος έχτισε ένα μεγαθήριο στην Ευρώπη»- Αποκαλύψεις για F4 και... κόντρα!
| 2018-09-27 21:19:00

Μπερτομέου: «Ο Παύλος έχτισε ένα μεγαθήριο στην Ευρώπη»- Αποκαλύψεις για F4 και... κόντρα!

Sportdog Team
Μπερτομέου: «Ο Παύλος έχτισε ένα μεγαθήριο στην Ευρώπη»- Αποκαλύψεις για F4 και... κόντρα!

Τι είπε για τη κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στην «ένταση» με τον Παναθηναϊκό που ανήκει στο παρελθόν και στο... όραμα για Final Four στην Αθήνα, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague ανέφερε αρχικά: «Είναι πάντα ωραίο να βρίσκομαι σε μία χώρα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μπάσκετ»«

Όσον αφορά στον Παύλο Γιαννακόπουλο, απάντησε: «Ήμουν τυχερός να είμαι φίλος του για χρόνια, αλλά όταν έφυγε από τη ζωή, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχτισε τον Παναθηναϊκό, ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με έξι τίτλους».

Ο Μπερτομέου ρωτήθηκε και για το αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανήκει στο παρελθόν: «Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στην Αθήνα, τόνισε: «Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να γίνει και σίγουρα οραματιζόμαστε. Δεν μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς, αλλά είναι ένα από τα σχέδια μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags