Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καμπανάκι» από Πασκουάλ ενόψει Μακάμπι - «Aυτό πρέπει να βελτιώσουμε»
Μπάσκετ
| 2018-10-06 21:10:00

«Καμπανάκι» από Πασκουάλ ενόψει Μακάμπι - «Aυτό πρέπει να βελτιώσουμε»

Sportdog Team
«Καμπανάκι» από Πασκουάλ ενόψει Μακάμπι - «Aυτό πρέπει να βελτιώσουμε»

Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, τόνισε όμως ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στη δημιουργία και όχι μόνο, και να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της Euroleaugue.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

«Πρώτα από όλα παίξαμε ένα σοβαρό παιχνίδι αν και στην αρχή δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε ρυθμό. Ενδεχομένως ήμασταν λίγο έξω από τα νερά μας παίζοντας χωρίς οπαδούς, αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε ρυθμό και βελτιώσαμε την άμυνά μας και το τρανζίσιον, πήραμε τα πρώτα πλεονεκτήματα. Κάτω από τα δύο καλάθια παίξαμε καλά αναφορικά με το στατικό παιχνίδι επιθετικά αλλά και αμυντικά και είχαμε κάποια προβλήματα στο τρανζίσιον τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι που ξεκινήσαμε με αυτήν τη νίκη».

Για τη δημιουργία του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι: «Γενικά με το Παγκράτι δεν γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε αυτό, αν κι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είμαστε μία ομάδα που αρέσκεται στη δημιουργία και την πάσα. Αποτελεί ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρουμε. Αλλά σε κάποια παιχνίδια είναι λίγο πιο περίπλοκο να το αξιοποιήσεις. Εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι και την αντιμετώπιση του αντιπάλου».

Για το αν βοηθούν τα παιχνίδια με Παγκράτι και Περιστέρι στην προετοιμασία για την πρεμιέρα της Euroleague με τη Μακάμπι: «Κάθε αγώνας σε μία επίσημη διοργάνωση είναι σημαντικός. Υπάρχει και η δουλειά που κάναμε πριν αρχίσει τη σεζόν. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση την Πέμπτη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ενισχυθεί πολύ αυτή τη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags