Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Πασκουάλ και Αγγέλου – Έντονη λογομαχία, τους έστειλε στα αποδυτήρια ο διαιτητής! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-13 18:23:00

Χαμός με Πασκουάλ και Αγγέλου – Έντονη λογομαχία, τους έστειλε στα αποδυτήρια ο διαιτητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Πασκουάλ και Αγγέλου – Έντονη λογομαχία, τους έστειλε στα αποδυτήρια ο διαιτητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο Άρης-Παναθηναϊκός.

Ένα φάουλ του Καλάθη στα τέλη της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ήταν η αιτία να ξεσπάσει ένας τρομερός καυγάς ανάμεσα στον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Γκαρντ του Τριφυλλιού χρεώθηκε με φάουλ για την άμυνα του πάνω στο Βεργίνη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάταση… ξέφυγε ανάμεσα στους δύο προπονητές. Ο Καλάθης μετά το φάουλ διαμαρτυρήθηκε σε έντονο τόνο προς τους διαιτητές για μία προηγούμενη φάση και ο Αγγέλου του απάντησε!

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι ρεπόρτερ πάγκου της ΕΡΤ, ο Αγγέλου είπε κάτι στον αρχηγό του «τριφυλλιού» και ο Καταλανός τεχνικός έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του και εκεί έγινε η... έκρηξη!

Οι Αγγέλου και Πασκουάλ μπήκαν μέσα στο παρκέ και άρχισαν να λογομαχούν, πλησίασαν μάλιστα επικίνδυνα ο ένας τον άλλον μέχρι που τους απομάκρυναν οι συνεργάτες τους, ενώ ο διαιτητής τους χρέωσε από μία τεχνική ποινή και τους έστειλε στα αποδυτήρια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags