Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός έκλεισε στόματα - Θύμισε Ολυμπιακό ο... - Είναι σαν το παλιό κρασί - «Απειλή» από Σάρας!
Μπάσκετ
| 2018-10-18 23:35:00

Αυτός έκλεισε στόματα - Θύμισε Ολυμπιακό ο... - Είναι σαν το παλιό κρασί - «Απειλή» από Σάρας!

του Pick n' Scroll
Αυτός έκλεισε στόματα - Θύμισε Ολυμπιακό ο... - Είναι σαν το παλιό κρασί - «Απειλή» από Σάρας!

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός δεν παίζει ακόμα το μπάσκετ που μπορεί.

Νίκη με πολλά κέρδη ήταν για τον Παναθηναϊκό αυτή με την Γκραν Κανάρια (102-87). Κατ' αρχάς πήρε και πάλι τα πάνω του, μετά την απογοήτευση από την ήττα από την Μπάγερν.

Παράλληλα κέρδισε παίκτες στον αγώνα με τους Ισπανούς. Και πάνω από όλα τον Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ δεν ήταν κακός στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Κόντρα, όμως, στην Γκραν Κανάρια πήρε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, περισσότερες πρωτοβουλίες και γράφτηκε σχεδόν άριστα στον έλεγχό του. 

Είχε 16 πόντους, 2 ασίστ και γενικά εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει. Πιο ανεβασμένος ήταν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που βγήκε από τον πάγκο. Εβγαλε ενέργεια στο παρκέ και δεν ήθελε και πολύ να κάνει νταμπλ νταμπλ (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Θύμισε εν πολλοίς τον παίκτη, που βλέπαμε με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Εκείνος, που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ, που είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Στα 35 του έδειξε το τεράστιο επιθετικό του ταλέντο. Σκόραρε όπως ήθελε, εκθέτοντας τους αντιπάλους του, και σε 21 λεπτά συμμετοχής είχε 16 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν είναι ακόμη στο επίπεδο, που θέλει. Μπορεί να σημείωσε 102 πόντους, μπορεί να κέρδισε με 15 πόντους την Γκραν Κανάρια, ακόμη, όμως, δεν παίζει το μπάσκετ, που μπορεί. Αλώστε η Γκραν Κανάρια δεν είναι ομάδα, που μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ. Είναι ομάδα, που δεν ανήκει αγωνιστικά στην Ευρωλίγκα, αλλά στοEurocup ή το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές θα πρέπει να ετοιμαστούν για τα πιο δύσκολα και πιο συγκεκριμένα για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Σαρούνας Γασικεβίτσιους πήρε τα πάνω της, μετά την ήττα στη πρεμιέρα από την Μπασκόνια. Πήγε και έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας στην Πόλη την Εφές.

Μάλιστα η Ζαλγκίρις έκανε μεταγραφή με την απόκτηση του πρώην παίκτη των Μαϊάμι Χιτ, Ντέρικ Ουόλτον. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για εντός έδρας ήττες στην Ευρωλίγκα και πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει τον Σάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτοί «μπήκαν» στην ΠΑΕ - Τρέχουν ήδη την ομάδα - «Εκτός» ο Παϊρόζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags