Facebook Pixel Το σκέφτεται για Ευρώπη ο Τζέισον Τέρι - Θα ασχοληθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;
| 2018-10-27 19:19:00

Σκάει βόμβα μεγατόνων στην Ευρώπη με θρύλο του NBA - Τον «χτυπούν» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;

του Pick n' Scroll
Σκάει βόμβα μεγατόνων στην Ευρώπη με θρύλο του NBA - Τον «χτυπούν» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;

Πολύπειρος γκαρντ κυκλοφορεί ελεύθερος. Λέτε;

Την δεκαετία του '80 και του '90 πολλοί τεράστιοι παίκτες του ΝΒΑ σε μεγάλη ηλικία αποφάσιζαν να κολλήσουν τα τελευταία τους ένσημα στην Ευρώπη. Θέλετε μερικά παραδείγματα; Ο Τζεφ Μαλόουν, που είχε πάει στον ΒΑΟ, ο Εξέβιερ ΜακΝτάνιελ του Ηρακλή, ο Αρτις Γκίλμορ της Μπολόνια και ο Ρίκι Πιρς, που είχε έρθει στην ΑΕΚ επί Γιάννη Ιωαννίδη.

Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο αυτό έχει εξαλειφθεί. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν αγωνίζονται πλέον σε τόσο μεγάλη ηλικία. Και όσοι τέλος πάντων υπάρχουν, προτιμούν να τελειώσουν την καριέρα τους στο ΝΒΑ.

Ο Τζέισον Τέρι είναι ένας παίκτης, που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 1999 και έχει πάρει ένα πρωτάθλημα με τους Ντάλας Μάβερικς. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στους Μιλγουόκι Μπακς, στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στα 41 του χρόνια είναι ελεύθερος, αλλά θέλει να παίξει μία ακόμη χρονιά.

Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει ομάδα, που να θέλει να του δώσει συμβόλαιο. Ετσι, ο πανέμπειρος Αμερικάνος γκαρντ έχει στρέψει το βλέμμα του στην Ευρώπη. Και θέλει να έρθει από τα μέρη μας.

Θα ήταν όντως ωραίο να δούμε έναν τέτοιο παίκτη σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, αλλά οι «αιώνιοι» δεν έχουν τέτοιες βλέψεις. Το πιο πιθανό, πάντως, φαίνεται να είναι ότι ο Τέρι θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, προσθέτοντας το όνομά του στους πολλούς σπουδαίους συμπατριώτες του, που το έχουν κάνει. Αυτό, που μένει είναι να δούμε με ποια ομάδα θα το επιχειρήσει.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η... επόμενη μέρα για τον ΠΑΟ - Καταστρέφουν την ομάδα οι...

«Καθαρίζει» ο Αλαφούζος, απίστευτος Γιαννακόπουλος - Ασύλληπτο τι θα γίνει με τη... βοήθεια του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags