Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες Γιαννακόπουλου και ντου στους διαιτητές – «Σας έχει τάξει ο Ολυμπιακός 20.000 ευρώ»!
| 2018-11-10 00:22:00

Βόμβες Γιαννακόπουλου και ντου στους διαιτητές – «Σας έχει τάξει ο Ολυμπιακός 20.000 ευρώ»!

Sportdog Team
Βόμβες Γιαννακόπουλου και ντου στους διαιτητές – «Σας έχει τάξει ο Ολυμπιακός 20.000 ευρώ»!

Το φύλλο αγώνα και οι καταγγελίες του ΠΑΟ για Ολυμπιακό.

Επιβαρυντικό φαίνεται πως είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όσα μετέδωσε και η Nova το φύλλο αγώνα από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφουν οι διαιτητές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προέβη σε λεκτική επίθεση εναντίον τους και φέρεται να τους είπε: «Γνωρίζουμε τα πάντα. Ξέρουμε ότι ο Πολωνός (σ.σ. Ζαμοΐσκι) και ο Ιταλός (σ.σ. Πατέρνικο) ποντάρουν στο στοίχημα για 20.000 ευρώ. Μόνο ο Ισπανός (σ.σ. Πέρεθ) είναι δίκαιος διαιτητής. Θα πούμε τα πάντα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς».

Από 'κει και πέρα, στο φύλλο αγώνα έχουν γραφτεί ακόμη ύβρεις από φίλους του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις θέσεις δίπλα από το παρκέ προς του διαιτητές, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς επίσης και χρήση λέιζερ στις βολές που εκτελούσαν οι παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Διάψευση από τον Παναθηναϊκό!

Στο Τριφύλλι ενημερώθηκαν άμεσα για όσα γράφει το φύλλο αγώνα και τα διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με το Τριφύλλι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αναφέρθηκε ποτέ σε στοιχηματισμό, αλλά σε... στήσιμο και συγκεκριμένα υποστηρίζουν τους έχει πει «Ξέρουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα πω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Γνωρίζουμε ότι έφυγε ο Λιβιεράτος, αλλά γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντικαταστάτης του γι΄αυτές τις δουλειές»

Ιδού το φύλλο αγώνα με τα... κάκιστα αγγλικά των διαιτητών που δυσκολεύουν τη μετάφραση! 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags