Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν σταματάει πουθενά ο Προμηθέας!
| 2018-11-17 17:35:00

Δεν σταματάει πουθενά ο Προμηθέας!

Sportdog Team
Δεν σταματάει πουθενά ο Προμηθέας!

Νίκησε και στον Χολαργό 69-57.

Ο Προμηθέας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Χολαργό, είχε σε μεγάλη μέρα τον Ρίον Μπράουν και κατάφερε να φύγει με ένα ακόμα «διπλό» (69-57).

Έχει πάρει... φόρα και δεν σταματάει πουθενά ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας ταξίδεψε στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει τον Χολαργό και συνέχισε το νικηφόρο σερί της, φτάνοντας το ρεκόρ της στο 4-2, την ίδια στιγμή που ο Χολαργός υποχώρησε στο 2-4 με το πέρας 6 αγωνιστικών.

Ο Ρίον Μπράουν ήταν ο παίκτης που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη, όντας ο ηγέτης των Πατρινών, έχοντας βοήθειες από τον Ολεκσάντρ Λίποβι. Από τον Χολαργό ξεχώρισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, όμως η δική του καλή εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα αγώνα ήταν ντέρμπι, με τον Χολαργό να μένει κοντά στο σκορ. Ο Προμηθέας, όμως βρήκε λύσεις από τον Λίποβι και κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, για το 15-19 της πρώτης περιόδου. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα, για τους Πατρινούς, στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Λίποβι βρήκε συμπαραστάτες στο πρόσωπο των Γκίκα και Μπράουν και η διαφορά αυξήθηκε (18-30, 15').

Ο Γιάνκοβιτς με προσωπικές προσπάθειες μάζεψε τη διαφορά, για τους γηπεδούχους (32-36, 19'). Το φινάλε του πρώτου μέρους, όμως άνηκε στον Ρίον Μπράουν. Ο Αμερικανός με προσωπικές προσπάθειες ανέβασε τη διαφορά, για το 32-41 του πρώτου μέρους, χαρίζοντας και ένα από τα highlight της αγωνιστικής!

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Προμηθέας κράτησε το προβάδισμα, με τον Μπράουν να δίνει λύσεις και να κρατά σε θέση ισχύος την ομάδα του. Ο Χολαργός δεν μπορούσε να πλησιάσει και η διαφορά παρέμεινε στα χέρια των φιλοξενούμενων για το 46-54. Στο τέταρτο δεκα΄λεπτο ο Χολαργός προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως οι Πατρινοί κράτησαν τον έλεγχο και δίχως να δυσκολευτούν κατάφεραν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 32-41, 46-54, 57-69.

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags