07/12/18 - 13:36

Τρελό «ντου» του ΠΣΑΚ στον Άδωνι λόγω Αντετοκούνμπο

Γερό πέσιμο στον βουλευτή της ΝΔ.

Sportdog Team
Τρελό «ντου» του ΠΣΑΚ στον Άδωνι λόγω Αντετοκούνμπο
786views 0shares

Θέση για την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, Ακενοτούμπο και στη συνέχεια υποστήριξε πως "Ως Έλληνας δεν παίζει στο ΝΒΑ; Ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε, δεν θυμάμαι" δείχνοντας να μην γνωρίζει το γεγονός ότι ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Εχοντας ενημερωθεί για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο "Η ημιμάθεια χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμάθειας", όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ελπίζει πως η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας έγινε από άγνοια και όχι για λόγους εντυπωσιασμού και προβολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μεγάλη έκπληξη προκάλεσαν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, οι δηλώσεις του κύριου Αδωνι Γεωργιάδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά και διαφημίζει όσο κανένας τη χώρα μας στο εξωτερικό, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως οι δηλώσεις του κύριου Αδωνι Γεωργιάδη, ήταν από άγνοια και δεν έγιναν για λόγους εντυπωσιασμού και προβολής.

Ο σύνδεσμος μας είναι υπερήφανος για τον Γιάννη, όπως και για κάθε Έλληνα καλαθοσφαιριστή και αθλητή γενικότερα.

Ο αθλητισμός ενώνει και είναι πάνω απ’ όλα.

Ο αθλητισμός σηκώνει την Ελλάδα ψηλά.

Η πολιτική;"

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ