Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Σαρώνουν» οι Αγγελόπουλοι - Διπλό «μπαμ» από Ελλάδα - «Σφήνα» στην ΑΕΚ
| 2018-12-18 13:36:00

«Σαρώνουν» οι Αγγελόπουλοι για τον νέο Ολυμπιακό - Διπλό «μπαμ» από Ελλάδα - «Σφήνα» στην ΑΕΚ

του Pick n' Scroll
«Σαρώνουν» οι Αγγελόπουλοι για τον νέο Ολυμπιακό - Διπλό «μπαμ» από Ελλάδα - «Σφήνα» στην ΑΕΚ

Τρομερές κινήσεις, όλα τα ταλέντα στα κόκκινα. Διάβασε ονόματα.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην Ευρωλίγκα, στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στον ξένο γκαρντ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του.

Ενας τόσο μεγάλος οργανισμός, όμως, δεν μπορεί την ίδια ώρα να μη σκέφτεται και το μέλλον του. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ελληνικό στοιχείο, το οποίο το έχει ανάγκη η ομάδα του Πειραιά. Από την στιγμή, μάλιστα, που ο Βασίλης Σπανούλης οδεύει στα 37 του χρόνια και ο Γιώργος Πρίντεζης στα 34 του.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Πειραιώτες έχουν σταμπάρει ορισμένους νεαρούς παίκτες που θέλουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους. Τον έναν μάλιστα ήταν να τον πάρουν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Νίκος Χουγκάζ, όμως, πήγε στον Πανιώνιο, έχοντας στην αρχή προπονητή τον πατέρα του, τον παλιό άσο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Κρις Χουγκάζ. 



Ο 18χρονος έπαιζε στο ξεκίνημα της σεζόν, όχι, όμως, τελευταία. Εχει προσόντα, αφού είναι πολύ ψηλός με μακριά χέρια και μπορεί να παίξει από το «1» μέχρι το «4». 

Ο άλλος παίκτης, που έχουν στο στόχαστρό τους οι «ερυθρόλευκοι», είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας που παίζει στον Προμηθέα. Ο 15χρονος είναι μαζί με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας με τον πρώτο να είναι από πέρυσι στην ΑΕΚ. Ο Μαντζούκας είναι στο πολύ οργανωμένο σωματείο του Προμηθέα και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του.

Αυτή, πάντως, του Χουγκάζ είναι πιο εύκολη, καθώς ο 18χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι που μας έρχεται. Πέρα από τον Ολυμπιακό, τον Χουγκάζ τον ήθελε και η ΑΕΚ το καλοκαίρι, μάλιστα τον είχε πάρει μαζί της και στο τουρνουά της Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φόβος και τρόμος στον Ολυμπιακό - Ατάκες που προκαλούν ανατριχίλα - Διάβασε και θα παγώσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags