Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Στεφάν Λάσμε: Απίστευτο ξέσπασμα - Δεν άντεξε και «τα έσπασε» όλα - «Φόρτωσε» όταν…
| 2018-12-22 11:05:00

Απίστευτο ξέσπασμα από Λάσμε - Δεν άντεξε και «τα έσπασε» όλα - «Φόρτωσε» όταν…

του Pick n' Scroll
Απίστευτο ξέσπασμα από Λάσμε - Δεν άντεξε και «τα έσπασε» όλα - «Φόρτωσε» όταν…

 «Τρελάθηκε» τελείως ο Αμερικανός. Γιατί τα πήρε στο κρανίο;

Παναθηναϊκός - Στεφάν Λάσμε: Κάτω από τρομερή πίεση διεξήχθη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ, το πρώτο μετά την αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι Πράσινοι παρότι ξεκίνησαν καλά, βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ μέχρι το φινάλε, με συνέπεια να υπάρχει τρομερή αγωνία, μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα.

Όλα αυτά σίγουρα οφειλόταν και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 24ώρα, όπως το «αντίο» του Τσάβι Πασκουάλ, η επικείμενη άφιξη του Ρικ Πιτίνο, αλλά και τα σενάρια περί αλλαγών στο ρόστερ.



Αρκετοί παίκτες βρίσκονται άλλωστε με την… πλάτη στον τοίχο και ένας εξ αυτών είναι και ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και έχει λάβει την «ειδοποίηση», πως εάν δεν βελτιωθεί άμεσα, θα αποτελέσει παρελθόν.

Τα συγκεκριμένα σενάρια προφανώς και έχουν επηρεάσει τον Γκαμπονέζο σέντερ, ο οποίος ήταν πάρα πολύ αγχωμένος κι αυτό φαινόταν στο παιχνίδι με την Αρμάνι. Μάλιστα, όσο δεν του πήγαινε καλά το ματς, τόσο πιο πολύ… νευρίαζε.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή στην αρχή της τρίτης περιόδου, όταν μετά από λάθος του Λάσμε ο Γιώργος Βόβορας τον τράβηξε εκτός παρκέ. Ο έμπειρος σέντερ ήταν εκτός εαυτού και τον έπιασε η κάμερα να κλωτσάει δύο-τρεις φορές τη διαφημιστική πινακίδα μπροστά από τον πάγκο.

Ο Λάσμε δεν ήταν νευριασμένος με το προπονητικό τιμ, αλλά με τον εαυτό του και με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να προσφέρει στο Τριφύλλι όσο θα ήθελε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags