Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Το ξέσπασμα του Αμερικανού σε τάιμ-άουτ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2018-12-28 23:36:00

Η πρώτη «έκρηξη» του Πιτίνο - Το τάιμ-άουτ που άλλαξε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη «έκρηξη» του Πιτίνο - Το τάιμ-άουτ που άλλαξε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άστραψε και... βρόντηξε ο Αμερικανός τεχνικός.

Ρικ Πιτίνο - Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ: Καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ρικ Πιτίνο, αφού οι Πράσινοι πήραν πολύ μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 96-84.

Ο Αμερικανός τεχνικός έδωσε... σόου στον πάγκο του Τριφυλλιού με τον έντονο τρόπο που έζησε το παιχνίδι όμως το ίδιο συνέβη και στα τάιμ-άουτ, με τον Πιτίνο να μη διστάζει να τα... χώσει στους παίκτες του όταν δεν του άρεσαν αυτά που έβλεπε στο παρκέ.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα με τον 66χρονο τεχνικό να ξεσπά σε τάιμ-άουτ στην 4η περίοδο, όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε μειώσει τη διαφορά (72-70) και απειλούσε να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Πιτίνο δεν... μάσησε και είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ότι «Δεν είναι επίθεση αυτή που παίζετε. Χάσατε διαφορά 10 πόντων γιατί παρακολουθείτε έναν παίκτη να παίζει στο "ένας με έναν" και δεν κάνετε τίποτα»!

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το τάιμ-άουτ, οι Πράσινοι θύμησαν... άλλη ομάδα και έκαναν εντυπωσιακό ντεμαράζ, ανακτώντας τη διαφορά με ένα σερί 6-0 και «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rick Pitino is not messing around!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags