Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εξελίξεις μετά το ΣΕΦ - Αυτόν «χτυπάει» ο Μπλατ - «Ξηλώνεται» ο Γιαννακόπουλος
| 2019-01-05 15:28:00

Εξελίξεις μετά το ΣΕΦ - Αυτόν «χτυπάει» ο Μπλατ - «Ξηλώνεται» ο Γιαννακόπουλος, διπλή κίνηση

του Pick n' Scroll
Εξελίξεις μετά το ΣΕΦ - Αυτόν «χτυπάει» ο Μπλατ - «Ξηλώνεται» ο Γιαννακόπουλος, διπλή κίνηση

Πάνε για μεταγραφές οι αιώνιοι. Πού στοχεύουν. Kαυτό ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σιγά σιγά κάθεται η σκόνη από το τρίτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό να είναι ικανοποιημένος και τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στον προβληματισμό.

Οι Πειραιώτες νίκησαν για πρώτη φορά φέτος τον μεγάλο τους αντίπαλο και την ίδια ώρα έκαναν σημαντικό βήμα για την τέταρτη ή την πέμπτη θέση στη ρέγκιουλαρ σίζον. Αυτός ήταν και είναι ο στόχος τους, ώστε να έχουν ουσιαστικές ελπίδες να προκριθούν στο φάιναλ-φορ της Βιτόρια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πατάει γερά πλέον στα πόδια του, όσον αφορά στην εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο Μπλατ είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και κάθε παιχνίδι είναι μία δοκιμασία.

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής, πάντως, ξέρει ότι με τη χθεσινή νίκη δεν έγινε τίποτα. Ξέρει επίσης τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιφέρεια της ομάδας του και είναι στην τελική ευθεία για να δώσει εντολή για μεταγραφή. Αλλωστε η ομάδα του, μετά την αποχώρηση του Τολιόπουλου, έχει 13 παίκτες με τον Αγραβάνη να είναι ανάμεσα στον πάγκο και την εξέδρα, λόγω των προβλημάτων του. Μέχρι τις 25 Γενάρη ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει προσθέσει γκαρντ στο ρόστερ του.



Ο Παναθηναϊκός θα το κάνει πιο γρήγορα, γιατί το έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Δεν μπορεί να ζει συνέχεια με το άγχος αν θα παίξει καλά ο Καλάθης. Ο Λεκαβίτσιους είναι φιλότιμος, αλλά δεν φτάνει. Αν ο νέος παίκτης θα είναι ο Κιλπάτρικ, ο Κάνααν ή κάποιος άλλος, δεν θα αργήσει να φανεί. Ισως, πάντως, γίνει κίνηση και για ψηλό, αφού οι Λάσμε και Γκιστ έχουν αφήσει πίσω τα πολύ καλά τους χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της οκτάδας. Η πεντάδα δείχνει να έχει χαθεί, αλλά οι πρωταθλητές δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην βρεθούν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως κάνει πάντα, για το καλύτερο δυνατό της αγαπημένης του ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα «πέσει» το ΟΑΚΑ - Αυτόν τον γκαρντ φέρνει ο Γιαννακόπουλος; - Παίζει ΝΒΑ, φούντωσαν οι φήμες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags