Facebook Pixel «Απογοητεύσαμε τον κόσμο…»
Μπάσκετ
| 2011-01-21 01:49:00

«Απογοητεύσαμε τον κόσμο…»

«Απογοητεύσαμε τον κόσμο…»

Μόνο οι Ράσο Νεστέροβιτς και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησαν από τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Αμφότεροι στάθηκαν στα πολλά λάθη που έκαναν και στην δουλειά που πρέπει να κάνουν για να βελτιωθούν.
 

Ο Ράσο Νεστέροβιτς αρχικά ανέφερε: «Είχαμε μία άσχημη βραδιά, αλλά το TOP16 δεν σταματάει εδώ, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά αρχής γενομένης από την επόμενη αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις. Είμαστε απογοητευμένοι και πρέπει να δουλέψουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου και το ενδεχόμενο να επηρεάστηκαν οι παίκτες σχολίασε ότι «δεν ήμασταν επηρεασμένοι. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, δουλέψαμε αλλά κάποια πράγματα δεν μας πήγαν καλά. Τώρα έχουμε την αναμέτρηση με τον Αρη και μετά πρέπει να δουλέψουμε για τη Ζαλγκίρις».

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «όταν έρχεται ο κόσμος και εμείς πραγματοποιούμε τέτοια εμφάνιση, τους απογοητεύσαμε. Τίποτα δεν πήγε σωστά, κάναμε ένα κακό παιχνίδι, όλοι δικαιολογούνται να κάνουν ένα κακό παιχνίδι, αλλά στην πρεμιέρα του Τοπ-16 και με τον κόσμο εδώ. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι και η Φενέρ έπαιξε καλύτερα».

Για τη συνέχεια της σεζόν ο νεαρός φόργουορντ τόνισε πως «πρέπει να δουλέψουμε τώρα, έτσι είναι το μπάσκετ πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις. Τώρα που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο δεν πρέπει να τον διώξουμε. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες αρχή γενομένης από το ματς με τον Άρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags