Facebook Pixel "Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια";
| 2011-09-09 13:44:00

"Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια";

"Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια";

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, τόνισε ότι η ελληνική ομοσπονδία δεν έχει καμία σχέση με την πρωτοβουλία του Σταύρου Ελληνιάδη.

Ο κ. Τσαγκρώνης δήλωσε ότι ελληνική ομοσπονδία ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας(τηλεφώνημα του Σταύρου Ελληνιάδη στον διαιτητή Σοτούλοβιτς), ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πορεία της Εθνικής, καθώς και για την χθεσινή νίκη της επί της Σλοβενίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Τσαγκρώνη στον "Sentra 103,3":

Για την τιμωρία του μάνατζερ του Αμαρουσίου Σταύρου Ελληνιάδη από την FIBA:

«Η ομοσπονδία δεν έχει καμία σχέση με ότι έγινε και δεν έχει πάρει καμία επιστολή από την FIBA. Είναι κάτι που έχει γίνει με κάποιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες κάποιων ανθρώπων. Αν υπήρχε έστω και το παραμικρό να μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν εναντίον της ομοσπονδίας, θα το είχαν κάνει. Η ελληνική ομοσπονδία δεν έχει τίποτα στα χέρια της για όλα αυτά τα γεγονότα και δεν έχει κληθεί από τη FIBA για να της πει το οτιδήποτε. Αυτή τη στιγμή η ομοσπονδία και η Εθνική ομάδα, είναι σε μια μάχη ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και να έχουμε μια καλή πορεία στο Ευρωμπάσκετ. Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια; Θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με αλλότρια πράγματα που δεν αφορούν την ομοσπονδία και το ελληνικό μπάσκετ; Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή επείγει να βγάλει κάποια ανακοίνωση η ελληνική ομοσπονδία, από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τίποτα επίσημα. Δεν υπάρχει καμία σχέση της ομοσπονδίας με τον Σταύρο Ελληνιάδη. Εάν δηλαδή οποιοσδήποτε τρίτος πάει και ασχοληθεί θα φταίει η ομάδα; Δεν έχει καμία σχέση η ομοσπονδία και η Εθνική μας ομάδα με όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το θέμα είναι να έχει ηρεμία η Εθνική και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ:

«Ο πρώτος μας στόχος ήταν να μπούμε στην οκτάδα, τώρα κοιτάμε την εξάδα, ώστε τα παιδιά μέσα από τις εμπειρίες που θα κερδίσουν και με την εξέλιξη που θα έχουν μέσα στη χρονιά, να καταφέρουν του χρόνου μέσω του προολυμπιακού τουρνουά, να πάνε στο Λονδίνο. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και δεν νομίζω ότι είναι κάτι εξωφρενικό. Εξωφρενικό θα ήταν να ζητούσαμε να πάρει μετάλλιο αυτή η νέα Εθνική ομάδα. Εκείνο που θέλω, είναι να κρατήσουμε έξω από όλα αυτά την Εθνική ομάδα να μείνει ήρεμη, ώστε να κυνηγήσει το στόχο της.

Ήρθαν άνθρωποι, για παράδειγμα από την Κροατία, που είναι γνώστες του μπάσκετ και μας έδωσαν συγχαρητήρια για την καινούρια ομάδα που παρουσιάζουμε. Αυτό μας δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Παρά τις ελλείψεις που έχουμε, τα παιδιά αγωνίζονται, προσπαθούν, έχουν πετύχει κάτι πολύ θετικό μέχρι τώρα, ελπίζω ότι θα φτάσουν στους στόχους τους και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Αποδεικνύουν αυτά τα παιδιά ότι η Ελλάδα παραμένει μια σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για τη χθεσινή νίκη επί της Σλοβενίας:

«Το ότι κατόρθωσαν αυτά τα παιδιά χθες, ενώ ήταν στο +15, να μείνουν πίσω στο σκορ, αλλά τελικά να κερδίσουν, δείχνει ότι είναι μια ομάδα που λειτουργεί. Μια ομάδα που έχει προσωπικότητα, μπορεί να ανταποκριθεί και σε δύσκολες καταστάσεις και έχει τη δυνατότητα να φέρει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, εφόσον τα παιδιά παίζουν όπως μπορούν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική μας ομάδα και να μην παίζουμε το παιχνίδι των “φίλων” μας, εναντίον του ελληνικού μπάσκετ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags