Facebook Pixel Φέρνει... Κιλπάτρικ ο Ολυμπιακός - Παικταράς από NBA - Mέσα και «Έλληνας» - Δεν είναι ο Νάναλι
| 2019-01-15 22:25:00

Φέρνει... Κιλπάτρικ ο Ολυμπιακός - Παικταράς από NBA - Mέσα και «Έλληνας» - Δεν είναι ο Νάναλι

του Pick n' Scroll
Φέρνει... Κιλπάτρικ ο Ολυμπιακός - Παικταράς από NBA - Mέσα και «Έλληνας» - Δεν είναι ο Νάναλι

Mετά τη Χίμκι σκάει το «μπαμ». Ποιος είναι ο εκλεκτός του Μπλατ;

Ο Παναθηναϊκός δυνάμωσε το ρόστερ του με την απόκτηση των Κιλπάτρικ και Πέιν, πατώντας πλέον το γκάζι για να βρεθεί στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει κάνει ακόμη την κίνησή του, παρότι αυτό ακούγεται πολύ πριν ο Eξάστερος ασχοληθεί με μεταγραφές.

Πάντως, και οι Πειραιώτες είναι κοντά στο να κλείσουν την περιφέρειά τους με έναν ακόμη παίκτη. Η φημολογία τους θέλει να είναι στην τελική ευθεία και πολλά είναι τα ονόματα, που ακούγονται.

Όπως του Λορέντζο Μπράουν, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς, του Αντριου Χάρισον, που δεν ανήκει πλέον στους Πέλικανς, αλλά και του Τζέιλεν Μόρις. Ο τελευταίος «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λέτε, όμως, να γίνει η έκπληξη; Και να υπάρξει κίνηση για τον Ναζρ Μήτρου Λονγκ, που μάλιστα έχει και ελληνικό διαβατήριο; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αν και ο Μήτρου Λονγκ ανήκει ακόμη στους Γιούτα Τζαζ. Αν μείνει ελεύθερος, τότε μπορεί να υπάρξει θέμα.

Για τον Νάναλι, που επίσης ακούστηκε, ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει τέτοιου είδους παίκτη. Ο Νάναλι θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ, ενώ από την Ευρώπη τον πολιορκούν η Μπασκόνια, αλλά και η Αρμάνι.

Όπως όλα δείχνουν, μετά το ματς με τη Χίμκι ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στη διάθεσή του έναν ακόμη γκαρντ, στην προσπάθεια των Ερυθρολεύκων να προχωρήσουν δυναμικά στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags