Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντριου Χάρισον:
| 2019-01-21 23:30:00

Έρχεται ο NBAer στον Oλυμπιακό - Τρομερό ταλέντο και «πολυεργαλείο» - «Τελειώνει» τον Τίμα;

του Pick n' Scroll
Έρχεται ο NBAer στον Oλυμπιακό - Τρομερό ταλέντο και «πολυεργαλείο» - «Τελειώνει» τον Τίμα;

Τσίτα τα γκάζια στο λιμάνι για το «μπαμ». Τι περιμένει ο Μπλατ;

Πολλά περίεργα πράγματα γίνονται στο ΝΒΑ. Με την καλή έννοια πάντα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Αντριου Χάρισον, καθώς στα μέσα περίπου της σεζόν έχει ήδη αγωνιστεί σε τρεις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου: στους Γκρίζλις, στους Καβαλίερς και στους Πέλικανς. Πλέον, όμως, είναι άνεργος. «Κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Πέλικανς και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να λειτουργήσει ως αναπληρωματικός στις περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ, αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο του αδερφού του. Ο Ααρον Χάρισον βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Γαλατά.

Ο Αντριου Χάρισον είναι ένας γκαρντ στο στυλ που ψάχνει ο Ολυμπιακός του Μπλατ. Με ύψος 1.98 μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις και να κάνει πολλά πράγματα. Ως πιτσιρικάς θεωρήθηκε τρομερό ταλέντο, αλλά η εξέλιξή του δεν ήταν η δέουσα. Ηταν στο περίφημο Κεντάκι, αλλά η παρουσία του στο ΝΒΑ είναι φτωχή. Γι' αυτό άλλωστε δεν στέριωσε πουθενά.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κίνηση για τον παίκτη, αλλά όπου να 'ναι, θα εξαπολύσει την τελική του επίθεση για να κλείσει την τρύπα στα γκαρντ. Ο Τίμα δεν βοηθάει και οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται έναν ακόμη περιφερειακό τώρα που οι υποχρεώσεις μπαίνουν στο πιο δύσκολο στάδιο.

Ο Τίμα, πάντως, δεν φεύγει από το λιμάνι. Στον Ολυμπιακό περιμένουν κάποια στιγμή να αναγεννηθεί, την ίδια ώρα που το συμβόλαιό του είναι πολύ υψηλό και πολύ ισχυρό για να σπάσει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags