Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Παππάς: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης
| 2019-01-23 14:58:00

Tα πάνω-κάτω λόγω Παππά - Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης - «Άκυρο» για δύο - Μπροστά και ο μικρός

του Pick n' Scroll
Tα πάνω-κάτω λόγω Παππά - Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης - «Άκυρο» για δύο - Μπροστά και ο μικρός

Ανακατατάξεις μετά τον τραυματισμό-σοκ. Τι θα κάνει ο Πιτίνο;

Του Παναθηναϊκού του πάνε όλα στραβά φέτος. Η συνέχεια δόθηκε πριν από λίγο, όταν ο Νίκος Παππάς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και χάνει έτσι το υπόλοιπο της σεζόν. Ο διεθνής γκαρντ είχε πάθει κάτι ανάλογο πριν από τρία χρόνια, αλλά στο δεξί γόνατο. 

Ετσι εκτός των άλλων οι «πράσινοι» πάνε στο κρίσιμο όσο και δύσκολο παιχνίδι με τη Μακάμπι, χωρίς ένα από τα μεγάλα τους όπλα. Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν μπορεί να παίξει και ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικάνος γκαρντ παραμένει εκτός παρκέ, λόγω της θλάσης, που είχε υποστεί πριν από ένα μήνα. 

Ενα ερώτημα που προκύπτει πλέον, μετά τη νέα μεγάλη ατυχία που χτύπησε τον Νίκο Παππά, είναι αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη. Η απάντηση είναι ότι ακόμα καλά καλά οι πρωταθλητές δεν έχουν συνειδητοποιήσει το καινούριο τεράστιο χτύπημα που τους έλαχε.

Η λογική, όμως, λέει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση. Ο πρώτος λόγος είναι ότι η θέση «2» έχει καλυφθεί από τον Σον Κιλπάτρικ. Αυτός πλέον είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ, αυτός είναι που σηκώνει στην εν λόγω θέση το μεγαλύτερο βάρος.

Από κει και πέρα, στη θέση αυτή βοηθάει και ο Ματ Λοτζέσκι, ενώ σε λίγες μέρες θα επιστρέψει και ο Λάνγκφορντ, ο οποίος πριν χτυπήσει και πριν αποκτηθεί ο Κιλπάτρικ, ήταν το βασικό «2άρι».

Και αν υπήρχε μία σκέψη (μετά την απόκτηση του Κιλπάτρικ) να φύγει κάποιος από τους περιφερειακούς (Λοτζέσκι ή Λάνγκφορντ), πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. 

Ο τραυματισμός του διεθνούς άσου σημαίνει τέλος και μεγαλύτερη συμμετοχή του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο πρωτάθλημα. Το Τριφύλλι έχει πλέον 8 ξένους, άρα 2 από αυτούς δεν θα παίζουν στην Α1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags