Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Νίκος Παππάς: Πιτίνο για Παππά: «Μεγάλο πλήγμα η απουσία του»
| 2019-01-23 15:58:00

Η ατάκα του Πιτίνο για το σοκ με Παππά - Τι ανέφερε για Μακάμπι και Κιλπάτρικ

Sportdog Team
Η ατάκα του Πιτίνο για το σοκ με Παππά - Τι ανέφερε για Μακάμπι και Κιλπάτρικ

Ο Αμερικανός κόουτς έκανε λόγο για μεγάλο πλήγμα.

Ρικ Πιτίνο - Νίκος Παππάς: Σχόλιο για τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Παππά, που υπέστη ρήξη χιαστού, έκανε ο Ρικ Πιτίνο εν όψει του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για μεγάλο πλήγμα, τόνισε ότι η Μακάμπι παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και εμφανίστηκε... τυχερός που έχει τον Σον Κιλπάτρικ στο ρόστερ του.

«Παίζουν το καλύτερο τους μπάσκετ στη σεζόν. Κέρδισαν την Μπασρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ. Παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague. Εμείς γινόμαστε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά δεν σουτάρουμε καλά», ανέφερε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση της αποστολής του Τριφυλλιού για το Ισραήλ και έπειτα σχολίασε:

«Η άμυνα πάντα είναι ένα κλειδί. Η άμυνά μας γίνεται καλύτερη. Αλλά δεν ευστοχούμε σε ανοικτά σουτ. Δεν θα έρθει ο Στεφ Κάρι! Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, να μείνουμε κοντά και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά, ο Πιτίνο ανέφερε: «Είναι ένας από αυτούς που σούταραν καλά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Σον Κιλπάτρικ. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Νίκος παίζει καλά, είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα και δυνατός στη δράση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags