Facebook Pixel Παναθηναϊκός: «Γκάφα» Πιτίνο, είναι «τελειωμένος»
| 2019-01-25 21:00:00

«Γκάφα» Πιτίνο, είναι «τελειωμένος» - Θέλουν Ιτούδη ή Σάρας - Φήμες για τον 34χρονο Βασιλειάδη!

του Pick n' Scroll
«Γκάφα» Πιτίνο, είναι «τελειωμένος» - Θέλουν Ιτούδη ή Σάρας - Φήμες για τον 34χρονο Βασιλειάδη!

Tι ισχύει με Λάνγκφορντ και πώς θα το γυρίσει ο Γιαννακόπουλος;

Ο Παναθηναϊκός, μετά και την ήττα από τη Μακάμπι, είναι σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά στην πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Πλέον ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Δεν είναι μόνο ότι δεν παίζει καλά. Δεν είναι ότι δεν εμπνέει. Δεν είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε Νίκο Παππά και Κιθ Λάνγκφορντ. Είναι κι ότι έχει μία νίκη λιγότερη από ορισμένους από τους αντίζηλούς του με τη Μακάμπι και τη Ζαλγκίρις (με τους Λιθουανούς ισοβαθμεί) να έχουν και το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το τρένο δεν έχει χαθεί ακόμα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι σίγουρα με το μέρος του Παναθηναϊκού.

Ο Ρικ Πιτίνο είπε ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ ίσως χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μάλιστα, η ΚΑΕ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση αριστερών προσαγωγών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την AX Armani Exchange Olimpia Milan. Εξαιτίας αυτής ευαισθητοποιήθηκε και η περιοχή των κοιλιακών μυών και πέραν της θλάσης παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα εκείνων της κοίλης των αθλητών (sports hernia). Τα συμπτώματα αυτά δεν έχουν υποχωρήσει. Ο αθλητής έχει εξεταστεί από ειδικό επί της συγκεκριμένης πάθησης ιατρό, ο οποίος συνέστησε επιμονή στη συντηρητική αγωγή και την επανεξέταση του καλαθοσφαιριστή».



Πράγμα που σημαίνει ότι ο πολύπειρος Αμερικάνος θα προσπαθήσει να μπει τον επόμενο μήνα στο παρκέ. Αυτό, όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει προσθήκη. Ηδη, μάλιστα, ακούστηκε με την μορφή φήμης το όνομα του Κώστα Βασιλειάδη, που παίζει εκπληκτικά στην ισπανική Ομπραντόιρο. Είναι 34 ετών, είναι, όμως, σε σούπερ κατάσταση και έχει σουτ, που δεν έχει κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού εκτός από τον Ματ Λοτζέσκι.

Οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, ενώ δεν έχει τελειώσει και το θέμα της Ευρωλίγκας. Ο κόσμος τους, όμως, ρωτάει για το καλοκαίρι και για το τι θα γίνει με προπονητή, μιας και δεδομένα ο Αμερικανός κόουτς θα αποχωρήσει. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Δημήτρης Ιτούδης είναι οι μεγάλοι πόθοι, αλλά είναι νωρίς ακόμη να ειπωθεί κάτι με σιγουριά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει και πάλι για το καλύτερο δυνατό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Οβίδες» Τίγρη για ΠΑΟ-Ολυμπιακό - «Ο Παπαπέτρου είναι... - Δεν μπορούν Σπανούλης-Πρίντεζης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags