Facebook Pixel Γι’ αυτό «έφαγαν» τον Λάσμε - Πού θα πάει - «Τρελαμένος» ο Πιτίνο - Φέρνει... Τζέιμς ο Γιαννακόπουλος
| 2019-01-28 20:45:00

Γιατί «έφαγαν» τον Λάσμε - Πού θα πάει - «Τρελαμένος» ο Πιτίνο - Φέρνει... Τζέιμς ο Γιαννακόπουλος

του Pick n' Scroll
Γιατί «έφαγαν» τον Λάσμε - Πού θα πάει - «Τρελαμένος» ο Πιτίνο - Φέρνει... Τζέιμς ο Γιαννακόπουλος

Νέο «μπαμ» μετά τον Γκαμπονέζο. Πότε θα γίνει το τελικό «χτύπημα».

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αλλαγές στο ρόστερ του. Όπως είχε αποκαλύψει το sportdog, ο Στέφαν Λάσμε είδε την πόρτα της εξόδου. Δεν ικανοποίησε με την παρουσία του, δεν είναι ο παλιός Λάσμε (ούτε καν) και από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Αντριαν Πέιν ήταν πλέον περιττός.

Στη θέση «5» υπάρχουν πλέον ο Παπαγιάννης, ο Βουγιούκας, ο Γκιστ και ο Πέιν. Αν είναι αγωνιστικά ικανοποιητικοί, αυτό θα φανεί. Είναι, όμως, πολλοί, όσον αφορά στον αριθμό.

Ο Λάσμε αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε ομάδα της Ευρωλίγκας μπορεί να παίξει. Οχι, όμως, στην Ευρωλίγκα. Μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Ακούγεται πως τον θέλει μια ομάδα από την Ισπανία και μία που αγωνίζετα στο Eurοcup, αλλά ο Γκαμπονέζος θέλει κάτι καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του πήρε τελευταίως τον Κιλπάτρικ και τον Πέιν, αλλά ίσως οι προσθήκες να μην έχουν τελειώσει. Μπροστά του έχει το πολύ δύσκολο, όσο και κρίσιμο παιχνίδι με την Εφές. Αν νικήσει, θα έχει ουσιαστικές ελπίδες για πρόκριση στην οκτάδα. Αν χάσει, οι πιθανότητές του μειώνονται αισθητά.



Στην περίπτωση που νικήσει, είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρει έναν ακόμη παίκτη. Να πάρει έναν ακόμη γκαρντ, καθώς αριθμητικά και ποιοτικά έμεινε πίσω με τον σοβαρό τραυματισμό του Παππά.

Παράλληλα, ο Λάνγκφορντ δεν μπορεί να παίξει και έτσι ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει δύο πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες στη διάθεσή του. Πήρε τον Κιλπάτρικ, αλλά για την υπέρβαση στην Ευρωλίγκα δεν φτάνει. Χρειάζεται ένας ακόμη. Και μάλιστα αυτή τη φορά ο παίκτης ίσως να προέρχεται από ευρωπαϊκή ομάδα, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα.

Κίνηση, δηλαδή, σαν τον Μάικ Τζέιμς που έγινε πέρυσι. Παίκτης, που και τον Παναθηναϊκό γνώριζε, αλλά και γενικότερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα... πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό! Η πρώτη «μεταγραφή» Μπλατ - Τον ήθελε πολύ, τι αλλάζει στο ρόστερ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags