Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Ουέμπερ; Μ’ αυτόν θα τους "τρελάνει" ο Μπλατ
| 2019-02-06 15:03:00

Ποιος Ουέμπερ; Μ’ αυτόν θα τους "τρελάνει" ο Μπλατ - Κίνηση-έκπληξη - Τον "φέρνει" ο Παναθηναϊκός!

του Pick n' Scroll
Ποιος Ουέμπερ; Μ’ αυτόν θα τους "τρελάνει" ο Μπλατ - Κίνηση-έκπληξη - Τον "φέρνει" ο Παναθηναϊκός!

Tι... ετοιμάζει ο κόουτς του Ολυμπιακού; Πού κολλάει ο "αιώνιος";

Γράφαμε και ξαναγράφαμε ότι αποκλείεται ο Ολυμπιακός να μην πάρει γκαρντ. Και έστω και αργοπορημένα η δικαίωση ήρθε με την απόκτηση του Μπριάντε Ουέμπερ. Δεν γινόταν να βγει μία τόσο επίπονη χρονιά με μόλις 13 παίκτες, 12 ετοιμοπόλεμους και τον Αγραβάνη να προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Ο Ουέμπερ θα προσθέσει ποιότητα και βάθος στη περιφέρεια, αλλά και ένα στοιχείο που έλειπε πάρα πολύ: αμυντική παρουσία. Είναι παίκτης που δίνει βάρος στο πίσω μέρος του γηπέδου και αυτό ήταν ένα σημαντικό πράγμα που έκανε τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον επιλέξει.

Ο Ουέμπερ μετράει αντίστροφα για να έρθει στην Ελλάδα και αυτό που ρωτάνε πλέον οι Ολυμπιακοί είναι αν θα αποκτηθεί και ψηλός. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπλατ έχει ανοιχτά τα μάτια του στην αγορά. Πάντα τα έχει. Και η προθεσμία για μεταγραφή στην Ευρωλίγκα λήγει στο τέλος του Φλεβάρη.



Απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, αλλά όλα είναι ανοιχτά, όπως σας γράφαμε και χθες. Οι Πειραιώτες το θέμα του ψηλού θα το πάνε βλέποντας και κάνοντας. Εχουν έξι παίκτες στη φροντ-λάιν: τον Πρίντεζη, τον Μιλουτίνοφ, τον ΛεΝτέι, τον Μπόγρη, τον Βεζένκοφ και τον Αγραβάνη.

Ο αριθμός δεν είναι κακός, δεν φαίνεται, όμως, να είναι τόσο αποτελεσματικό το σχήμα. Και αν υπάρξει τραυματισμός ή κάποια άλλη ατυχία, το πρόβλημα θα γίνει πολύ μεγαλύτερο.

Το πιθανότερο είναι να ζήσουμε μία αγωνία "θα πάρει, δεν θα πάρει" μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό, που αναφέραμε, δηλαδή, το βλέποντας και κάνοντας. Ισως και το αποτέλεσμα του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να παίξει τον ρόλο του. Στο επίπεδο των "αιωνίων", τα αποτελέσματα πάντα παίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο και ο ημιτελικός της επόμενης Τετάρτης είναι ο μισός τίτλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έμειναν "κάγκελο" στον Ολυμπιακό με την απόφαση του Μαρινάκη - Είναι ποτέ δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags